Ако има нещо, което знаем със сигурност за Нина Добрев,

...
Ако има нещо, което знаем със сигурност за Нина Добрев,
Коментари Харесай

Инцидентът, който претърпя Нина Добрев

Ако има нещо, което знаем сигурно за Нина Добрев, е че обожава придвижването. Профилът ѝ в Instagram изобилства от фотоси, на които актрисата с български корени показва какъв брой ловко се оправя с всевъзможен тип спорт - от йога до каране на сноуборд. 
 Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше
Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше

Какво направи сноубордистът

От последните качени фрагменти в обществените мрежи разбираме, че Нина Добрев се възвръща, откакто явно е претърпяла злополука с мотор.

35-годишната звезда от " Дневниците на вампира " показа своя фотография, на която театралничи с черен мотоциклет, последвана от друга фотография, на която е в болнично легло, облечена в пациентска пижама, шина на врата и единия крайник. " Как стартира и накъде върви ", озаглави тя обявата.

Актрисата не предоставя никакви детайлности за случилото се, само че в следваща обява в стори в Instagram написа: " Добре съм, само че ще има дълъг път на възобновяване ", което ни навежда на мисълта, че случаят с кракът ѝ няма да е изключително безопасен. 

Най-известна с ролята си на самоотверженото момиче от дребен град Елена Гилбърт (и нейните многочислени двойници) в " Дневниците на вампира ", признава, че е склонна към злополуки.

По време на взаимна поява с нейната приятелка Джулиан Хаф в шоуто на Елън Дедженеръс през 2022 година Хаф сподели на гост-водещия Адам Дивайн: " Водила съм я в незабавна помощ повече пъти, в сравнение с мога да преброя. Тя е най-податливия човек на злополуки, който познавам, само че също по този начин е и индивидът, който непрестанно поема толквоа доста опасности. "
 Нина Добрев и Шон Уайт са
Нина Добрев и Шон Уайт са " груби и неучтиви " - кой назова по този начин звездната двойка

Една забавна преживелица от ваканцията им във Франция

След това Дивайн си спомни времето, когато Добрев наранява ръката си по време на отмора от фотосите на кино лентата им The Out-Laws: " Тя идва на снимачната площадка и аз си споделям " Добре ли си? " Тя споделя: " Да, просто имам плаващо рамо, от време на време се появява и не е на мястото си. "

" Вярно е ", отговоря Добрев. " Така е. Рамото ми просто пада инцидентно от време на време. "

Междувременно Хаф разяснява актуалната обява на Добрев в Instagram, като написа: " Това е моето момиче. Очевидно нямаше да се майтапи, в случай че не беше добре. "
 Нина Добрев и целувката, която си замени с Лорън Пол, брачната половинка на Арън Пол
Жената, с която Нина Добрев се целува

На празненството на Vanity Fair се случват и такива неща

Да се надяваме, че Нина Добрев скоро ще се възвърне, в това време скоро ще имаме опция още веднъж да я забележим на огромния екран в Reunion, трилър, в центъра на който са някогашни съученици в гимназията, които разкриват ликвидиране. Филмът, който излиза на 28 юни, включва също Лил Рел Хоуъри, Били Магнусен, Джилиан Бел, Чейс Крауфорд и Джейми Чънг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР