Машинисти редовно канели скандалното блонди да се качва в локомотива Невероятно,

...
Машинисти редовно канели скандалното блонди да се качва в локомотива
Невероятно,
Коментари Харесай

Пази, Боже! Емили Тротинетката подкара влак

Машинисти постоянно канели скандалното блонди да се качва в локомотива

Невероятно, само че факт: Емили Тротинетката... подкара трен, разбра " България Днес ".

" Беше доста вдъхновяващо! Даде ми доста кураж в живота и се гордея същински със себе си, че даже мога да карам и трен ", написа обичаната на някогашния културист и участник във " Фермата " Тихомир Рангелов.

Скандалното блонди от Плевен е вторият човек в страната ни, който е сядал на мястото на машиниста, въпреки и без бели ръкавици и без да има диплома или опит след цар Борис Трети. Цялата история е като оживяла илюстрация към шлагера на Петра " Командира на вагона ", остроумничат консуматори в мрежата.

21-годишната Емили разказва в елементи по какъв начин е управлявала трена, само че защото не има подготовка за сходна виновна активност, не загатва нито номера на композицията, нито линията, по която се е движел, нито имената на чиновниците на БДЖ, намиращи се по това време в кабината на локомотива. Не й липсва обаче самочувствие, и то забележително, в посочването на новия " пълководец на вагона ": " Ето кой ще кара влака - Емили ", написа тя.

Тротинетката обаче разкрива и нещо мегаскандално. " Редовно ми се случва, когато пътувам с трен в България, машинисти, които са ми почитатели, да ми оферират да се качвам в локомотива и да ми демонстрират по какъв начин се кара влакът ", твърди Емили.



Емили Тротинетката яха мощен мотор

По думите й неотдавна тя приела поканата. " Позволиха ми да седна на мястото на помощник-машиниста и помагах в ръководството на влака ", изфука се избраницата на ексатлета.

" Наистина възприятието да управляваш такава машина и да возиш съвсем цяло село с хора откъм гърба във вагоните е доста крепко и готино и в това време си би трябвало доста отговорност и внимание, тъй като машинистите носят отговорност за живота и здравето на пасажерите във влака ", акцентира Тротинетката. Тя не крие, че да караш трен, е извънредно комплицирано. " Много мъчно е да управляваш трен, тъй като има доста ръчки и бутони, към които би трябвало доста деликатно да се подхожда. За мен беше чест за следващ път да оказвам помощ в ръководството на трен и съм признателна на машинистите от БДЖ-ПП, че ми се довериха за следващ път и ми разрешиха да оказвам помощ в карането на влака! ", излива страстите си Емили.

Следвайки хронологията на обществените атракции на русокоската, тя се прочу първо с фученето с тротинетка с над 100 км/ч , и то по оживени пътища и автомагистрали. През лятото на 2022-ра при следващата гонка с вятъра при проливен дъжд Тротинетката изхвърча от скутера си на Симеоновски шосе в София и по знамение се отърва след зрелищно търкаляне по асфалта и стопиране в мантинела единствено с голямо охлузване на задните елементи. След премеждието Емили пожела да смени тротинетката с мощния мотор, подарен й от Тихомир. Тя изкара с цялостно шест теорията и кормуването в градски условия, само че от КАТ отказали да й дадат брошура поради... цели шест психиатрични диагнози, възнегодува преди месец самото блонди. И в този момент търсачката на мощни чувства е решила да се отдаде на премеждие с още по-висока доза адреналин - каране на трен. Пред свои близки Емилито доверила, че щяла да изкара курсове за локомотивен ватман. " И този път към този момент ще ми дадат документ за правоуправление! ", упорствала Тротинетката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР