Светът чу за Мария Бакалова заради ролята й в Борат

...
Светът чу за Мария Бакалова заради ролята й в Борат
Коментари Харесай

Звездният миг на Мария Бакалова на премиерата на Стажантът в Кан

Светът чу за Мария Бакалова поради ролята й в " Борат " 2. А в този момент светът приказва за нея около превъплъщението й в Ивана Тръмп в " Стажантът ". Вчера, 20 май, бе премиерата на кино лентата на кинофестивала в Кан. И несъмнено българската актриса се трансформира в звездата на аления килим.
 Мария Бакалова като Ивана Тръмп - първи публични фрагменти от
Мария Бакалова като Ивана Тръмп - първи публични фрагменти от " Стажантът "

Дни преди формалната премиера на " Стажантът " в Кан

По него преди прожекцията минаха редица известни жени като Бела Хадид, Уини Харлоу и Кейт Бланшет. А Мария Бакалова бе в компанията на сътрудника си Себастиян Стан и изживя своя звезден момент.
 Снимка 665844

Тя театралничи решително пред десетките фотографи със своята прелестна рокля нa Dolce&Gabbana с флорални претекстове, която комбинира с блестящи бижута със скъпоценни камъни.
 Снимка 665840

След финалните надписи на кино лентата пък феновете в залата приветстваха видяното цели 11 минути. А, както знаем, на филмовото събитие в продължителността на аплодисментите е главният индикатор за триумф, по тази причина и се мери всякога. След аплодиращите беше и самият Оливър Стоун.
 Триумфът на Кевин Костнър в Кан - с 5 от децата си и 7-минутни аплодисменти поради Horizon: An American Saga
Триумфът на Кевин Костнър в Кан - с 5 от децата си и 7-минутни аплодисменти поради Horizon: An American Saga

Новият му филм се обрисува героичен

А режисьорът Али Абаси съобщи на висок глас, че " Стажантът " ще провокира стихия и че е време филмите още веднъж да се политизират, колкото и да не се харесва това на някои, цитират го от Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР