От кого се учи авторът на Богат татко, беден татко“?

...
От кого се учи авторът на Богат татко, беден татко“?
Коментари Харесай

Най-големите имена в маркетинга и иновациите се събират във Варна за Innowave Summit

От кого се учи създателят на „ Богат баща, безпаричен баща “? Как се става маркетинг шеф на Meta/Facebook за Централна и Източна Европа? Какви житейски решения и завои водят до позицията на управител връзки в Гугъл Deepmind? Отговори на тези и още доста въпроси ще се чуят от първа ръка в седмото издание на Innowave Summit – бизнес събитието, което за два дни този ноември ще трансформира Варна в столица на нововъведенията в нашата част от Европа.

Economic.bg е медиен сътрудник на събитието.

След като предходната година за първи път конференцията се организира отвън границите на България, в румънския град Клуж-Напока, прочут като аутсорсинг центъра на северната ни съседка, Innowave Summit се завръща във Варна. На 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта в морската ни столица някои от най-големите имена на бизнеса ще споделят практическия си опит и скъпите си препоръки с над 5000 гости от България, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Молдова и Грузия.

На сцената ще се качат маркетинг митове като Андрю-Уелд Муур - шеф “Продажби ” в Meta/Facebook, Карлос Канту - основен маркетинг шеф във Freepik и някогашен маркетинг шеф на Twitter за района на Европа, Африка и Близкия изток, Декс Бартън - шеф „ Маркетинг и връзки “ в Гугъл DeepMind, Матю К. Крос - наставник на Робърт Кийосаки (автор на „ Богат баща, безпаричен баща “) и Тони Робинс (автор на „ Пътеката “, „ Непоклатим. Вашата финансова независимост “), както и доста други. Водещ на събитието ще бъде Ники Кънчев, а измежду българските лектори се открояват имената на Стилян Запорожанов, Боян Москов, Георги Малчев, Светлин Наков, Лазар Радков, Ник Чакъров и още доста.

В седем експо зони с над 120 щанда, на които ще се показват някои от най-големите софтуерни компании в Европа и света, Дворецът на културата и спорта във Варна се чака да притегли над 5000 гости, измежду които притежатели на бизнеси, основни изпълнителни шефове, C-level мениджъри и бизнесмени от всички сфери на бизнеса, които ще могат да почерпят опит за развиването на бизнеса си, новите трендове в региона на електронната търговия, маркетинга, еволюцията в аудиториите и пазарите. Събитието дава благоприятни условия и за самостоятелни срещи, където непосредствено да се оформят покупко-продажби и партньорства. 

В рамките на Innowave Summit Варна ще бъде посетена и от две европейски делегации – на Европейската комисия, до момента обичайно ръководена от Мария Габриел в качеството ѝ на еврокомисар, и на Европейския комитет на районите, по линия на който във Варна се чака да дойдат кметовете на към 30 европейски града. Делегациите организират срещите си във значими за нововъведенията и развиването на човешкия капитал места, в това число във варненския Икономически университет.

„ Това, че някои от най-големите мозъци в маркетинга, нововъведенията и технологиите избират да вземат участие в Innowave Summit година след година, че събитието ни притегля сътрудници и бизнеси от всички браншове и съумяваме да събираме във Варна отвън летния сезон хиляди младежи от цяла България и района, демонстрира, че капацитетът на Варна за развиване е голям. С Innowave Summit желаеме светът да види Варна с целия капацитет на съобразителните ѝ и новаторски хора, чудесния ѝ климат и привлекателното ѝ местонахождение. За нас е значимо Варна да бъде център на високоинтелектуален и скъпоплатен труд, който да притегля бизнеси от най-високо равнище. Това по натурален път се отразява на качеството на образованието и на цялостната среда и атмосфера в този превъзходен град “, споделя Димитър Василев, уредник на Innowave Summit от самото му основаване през 2015 година.

Билети за събитието могат да се купят непосредствено на уеб страницата на Innowave Summit. Ранните записвания с отстъпка до 60% са до 15 септември. 
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР