От известно време търся жена за отглеждането на майка ми

...
От известно време търся жена за отглеждането на майка ми
Коментари Харесай

Драма! Болна майка и имоти държат Ирен Кривошиева в България!

От известно време диря жена за развъждането на майка ми Лили.  Ще ми би трябвало през целия ден да е при нея. Много е мъчно. Иначе празника ще го изкараме със брачна половинка ми Ники, нищо огромно няма да е. ”

Това издаде актрисата Ирен Кривошиева, която през днешния ден навършва 65 години, написа „ България Днес ”.

Възрастта не й проличава и тя не стопира с плановете, които следват един след различен в живота й.

„ Снимах се в един филм – книга за хората, Круела съм, играя неприятната. Вероятно ще излезе през есента. Имам и други оферти, считам че ще тръгне и втората част на сериала " Белези ", само че не съм доста наясно, по-скоро се надявам това да се случи. Но най-важна е майка ми Лили, която е доста стара и няма кой да се грижи за нея и сега е дружно с нас ”, изясни Ирен, която желае да си подари пет дни на морето единствено за себе си и обичания, в случай че успее да открадне свободни моменти.

„ Много ми е мъчително за Влади, който за първи път бе до мен дружно с Виктория. Изкарахме си прелестно, хубаво ни беше задно, пътувахме. Тъжно е да си без детето си в България, само че в случай че ме питате мен, аз не желая да съм българка, само че съм родена тук. Майка ми е тук, парцели имаме, и двамата с дядо ми са били юристи, грижа се за парцелите, няма по какъв начин да се махна отсам вечно. Иначе с удоволствие бих го направила.  Хората там са щастливи, тъй като всеки гледа себе си и не счита кой какъв брой изкарва, какво работи, какъв брой са му налозите и парцелите. Никой не гледа в твоята чиния. А тук не стопират да те разискват и осъждат.  Това няма да ни направи по-добри, все ще сме си по този начин, в случай че не променим мисленето си ”, счита Ирен Кривошиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР