От финала на Под прикритие измина доста време, но Кирил

...
От финала на Под прикритие измина доста време, но Кирил
Коментари Харесай

Кирил Ефремов съвсем замяза на мутра, плаши чужденците в Царево

От финала на „ Под прикритие ” измина много време, само че Кирил Ефремов още е в ролята си от сериала. Той продължава да се носи като мутра и даже в последно време е станал по-страховит от персонажа си Тишо Близнака, разбра HotArena.

Преди няколко дни артистът уплаши с типа и държанието си съветски курортисти в Царево. Брадясалият Киро паркира мерцедеса си върху тротоар, а щом излезе от колата, „ братушките ” побързаха да се отдалечат на безвредно разстояние от него. Те бяха стреснати от обстоятелството, че си разрешава да стопира колата си на място, предопределено за пешеходци, че гледа неприятно и даже заплашително. „ Какой мужик! ”, измърмори един от сънародниците на Путин, само че по този начин, че Ефремов да не го чуе, написа " Уикенд ".

В Царево екранният Тишо Близнака не остана дълго. След като направи няколко тегела по улиците, той се върна при лимузината си, качи се в нея и я подкара към „ Смокиня ”. В къмпинга актьорът спи в каравана на брега на морето, а през деня играе плажен волейбол и пори вълните със сърфа си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР