От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова Хърватия е на

...
От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова Хърватия е на
Коментари Харесай

Не се изграждат умни партии, а се наливат милиони в боклучки, които не се сещат кой им дава парите

От Facebook профила на журналиста Калина Андролова

„ Хърватия е на дъното на Европейски Съюз, когато става дума за някогашни социалистически страни, единствено България е по-зле “, сподели хърватският президент Зоран Миланович.

Виждаме, че България е оценена като най-зле от всички, които са зле. Вече сме за съпоставяне в най-лошата канара. Само България е по-зле! По-зле от дъното, на което се намира Хърватия.

Дотам ни докараха разбирачите от политика. У нас точно грабителството е тактиката за замогване, а не някакви продуктивни стопански действия. Бизнесмени се назовават умелите и хитри грабители на държавен запас. Политиците ни непрестанно разрушават, нанасят вреди, вместо да построяват. Рушат АЕЦ-а, разрушават тецовете и мините, разрушават ПАВЕЦ " Чаира ", разрушават всичко, което ръководят. Как си го обяснявате това? Управляват страната, като я разрушават! В България царува тотална безотговорност. Но по-зле от нашите ръководещи, са единствено нашите гласоподаватели. Търпеливи, небогати, лъгани с години, обезверени и гласуващи отново за същите безхаберници.

Защо се чака от тези, които основават тази реалност, да я трансформират?! Най-отвратителни са прокситата, които се произвежат на всички избори, всевъзможни политически балони се пускат да летят, надути и велики, против няколко милиона. Само и единствено да смъкнат няколко % от политическия съперник.

Забележете, не се построяват умни партии с умни водачи, а се наливат милиони в боклучки, които дори не се сещат кой им дава парите, щото се завъртат през няколко ръце. Това е същинска покруса. Унищожаването на всичко годно. И въздигането на всичко негодно.

Политическият крах в България се продуцира, той се създава сценарно, към този момент няма партии, има планове. Няма водачи, има следен личен състав.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР