Инспекторът Александър Мумджиев е подал оставка, след като стана ясно,

...
Инспекторът Александър Мумджиев е подал оставка, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Оставка подаде членът на Инспектората към ВСС, който отправял сексуални намеци

Инспекторът Александър Мумджиев е подал оставка, откакто стана ясно, че е отправял полови подмятания на камериерки и сервитьорка от хотел във Враца.

Инспекторатът на Висшия правосъден съвет незабавно издаде заповед за преустановяване на трудовото му правно отношение.

" С оглед обстоятелството, че контрольор Александър Мумждиев работеше при изискванията на изминал мандат, Народното събрание не дължи взимане на категорично решение по подадената оставка. Изявлението на Александър Мумджиев до Народното събрание има осведомителен темперамент, според решение от 16.05.2023 година, постановено по адм. д. № 4514/2022 година по разказа на Върховния административен съд, според което „ режимът за освобождение от служба на контрольор от Инспектората към Висш съдебен съвет, който при изминал мандат, само че удължен заради справедливи условия, е осведомителен към изборното тяло. Акт на Народното събрание не е част от фактическия състав за освобождение от служба на контрольор от ИВСС, при подадена от него оставка “ ", изясняват от ИВСС.

Според изявления в медиите инспекторът от Инспектората към Висшия правосъден съвет (ИВСС) Александър Мумджиев е отправял полови подмятания на камериерки и сервитьорка от хотел във Враца. При отправянето на намеците е бил във очевидно нетрезво положение. Мумджиев е бил арестуван, само че след това освободен.

На 8 май Александър Мумджиев е отишъл във Враца, с цел да извърши инспекция в районната прокуратура. Настанил се в хотел, където обаче почнал да насочва неприлични оферти на камериерките. Например при влизането им в стаята му, той лежал гол, затрупан с одеало от кръста надолу и желал от тях да му изгладят ризата. От друга изискал полови услуги.

Миналата вечер пък заречен на сервитьорка в ресторанта, че тъй като бил значим човек, ще я откара с хеликоптер в прилежащ град, с цел да се лекува.

По неофициална информация Мумджиев злоупотребявал с алкохол от самото си настаняване в хотела. Служителите в хотела се обърнали към полицията. Мумджиев бил за малко арестуван, след това е освободен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР