ОвенНе позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се

...
ОвенНе позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 18 май 2024 г.

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.
Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.

Рак
Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.

Лъв
Ако сте измислили нещо напълно ново и желаете да го издемонстрирате пред всички присъстващи, през днешния ден ще имате отличен късмет да извършите това. Ще извършите това, което обожавате повече от всичко: направете представлението. Вашите фенове на драго сърце ще го гледат, и дори сътрудниците Ви на драго сърце ще Ви приветстват. Публиката желае повече! Продължавайте в същия дух.

Дева
Денят се подрежда комплицирано, само че Вие можете да снижите въздействието на отрицателните трендове. За задачата би трябвало да деянията избирателност и прозорливост в деловите контакти, както и да се откажете от съмнителни връзки и планове. Помнете, че сериозна опасност за Вас в този момент съставляват не събитията, а хората, които елементарно дават обещания, и също по този начин елементарно ги не помнят. Избавяйки се от недобросъвестни сътрудници, повишавате своите шансове за триумф. Ако сте в развой на търсене на своята „ половинка ”, чакат Ви извънредно забавни запознанства.Новите връзки ще се развиват стремглаво и в скоро време ще придобият сериозен темперамент.

Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова. в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.

Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне през днешния ден, ще се окаже доста потребна и радикално ще преобърне визиите Ви за това, какви би трябвало да бъдат идеалните любовни връзки. Постарайте се оптимално да сте в сходство с прочетеното, без да унищожавате нито личния си живот, нито живота на Вашия обичан човек.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Обещават да станат удачни Вашите контакти с родствениците, приятелите, обичаните хора и с децата. Общуването с представители на противоположния пол ще бъде прелестно и продуктивно. Само че в този случай не са изключени обособени прояви на женска злопаметност или ревнивост. Всякакви рискови опити или рисковани мероприятия в този момент ще преминат без спънки, и няма да се наложи да влагате за реализацията им спомагателни старания. Могат ненадейно да се изпълнят някои Ваши неотдавнашни очаквания.

Водолей
Очаква Ви смяна в работата. Възможно е да получите покачване или предложение от конкурентна компания, от което не бихте могли да се откажете. Или пък ще се появи опция да започнете собствен личен бизнес. Каквото и да се случи, това е Вашия късмет да започнете всичко от начало, та по тази причина се отърсете от скромността, и се съгласете на това, което Ви предлага живота. Разбира се, за нищо няма цялостна гаранция, само че си заслужава да поемете риск, с цел да започнете да си пробивате път към върховете.

Риби
Интуитивните спонтанни догадки ще Ви създадат услуга през първата половина на денонощието, само че към края на деня вероятно ще се окажат към този момент ненужни. Ако имате желание да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде привечер. Начинанията, свързани с експанзия, битка и конкуренцията, ще имат дребни шансове за триумф. Това е положително време за преференциални покупко-продажби с дребен и междинен мащаб, и за правене на потребни покупки(включително ежедневни облекла и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни движимости в типичен жанр.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР