От два месеца насам се забелязва тенденция към оживление от

...
От два месеца насам се забелязва тенденция към оживление от
Коментари Харесай

Раздвижва се пазара на офис площи

От два месеца насам се вижда наклонност към раздвижване от страна на наемателите на бизнес здания. Това са най-вече непознати компании, които стартират да си търсят офис площи, само че с желание към нови обекти. Това разгласи в изявление пред списание „ Forbes Bulgaria “ предприемачът Паскал Дойчев, притежател на новата бизнес постройка „ Ring Tower “ до Бизнес парк София  и създател на верига хотели “Гранд хотел Свети Влас ”, “Гранд хотел Банско ” и “Emirates Apart Residence ” в София - „ Смятам, че този интерес ще се ускори, тъй като през тази една година въведените защитни ограничения се трансфораха в стандарт, който и отсега нататък ще продължим да съблюдаваме. Светът към този момент има по-ясна визия за този вирус, има огромен избор от ваксини, налични и налични са към този момент всички защитни средства. Ние самите се научихме да живеем с него “, акцентира той.  

Три са трендовете, които се обрисуват и може да се чака резистентност при тях. Едната е компании, които желаят да понижат наетите площи, с цел да усъвършенстват разноските си. Втората наклонност е противоположна на първата. Това са компании, които не изпитват потребност от сходни ограничения. Напротив, те желаят да се реалокират от здания с по-ниско качество на предоставената услуга, към нови и съвременни пространства. Ръководствата на тези компании търсят офис пространства, които  осигуряват задоволително високо равнище на биосигурност на работната среда за чиновниците с оглед КОВИД ограниченията. Третата наклонност, е по-силното наличие на споделените работни пространства (CoWorking space) в бизнес здания, клас А. В момента единствено „ Ring Tower “ може да предложи такива пространства в региона на Бизнес парк София, разяснява Паскал Дойчев.

Концепцията на „ Ring Tower “ е да не се отличава единствено в едно направление. Тази постройка в обкръжението на всичко, което е към нея се отличава с архитектура, с улеснения, с  цялостната си вътрешна организация във връзка с антиковид ограниченията и с дизайна си. “Ние сме най-високата и съвременна постройка, с най-вече паркоместа. Намиращият се в непосредствена непосредственост Pulse Fitness & Spa е разполагаем за всички наши наематели, които употребяват специфични предложения за фитнес веригата. ” сподели Дойчев, който е основател на най-модерната верига за фитнес у нас. 

КОВИД пандемията доста бързо наложи нови правила. Според Дойчев те към този момент включват фасадната функционалност и вентилационните благоприятни условия на постройката. “Това са отваряемост на фасадата или с други думи опция за отваряне на прозорците; самостоятелни системи за аспирация; избрани условия, на които би трябвало да дават отговор местата за хранене и отдих. „ Ring Tower “ още веднъж е единствената в региона на Бизнес парк София, която покрива тези условия. Всеки етаж има самостоятелна система за климатизация и вентилация. Така се лимитира разпространяването на вируси. Отваряемостта на фасадите при нас е на не повече от 5 метра. Сградата разполага със заведение за хранене, което дава приготвена на място храна. Има опция и за доставка до офисите. ” акцентира предприемачът. Дойчев осъществя и план за споделено офис пространство взаимно с Sketch StartUp CoWorking, които към този момент са изпълнили сполучливо тази концепция в кв. Хладилника. Можем да се похвалим, че Sketch “StartUp Space в „ Ring Tower “ е доста по-просторен от всичко на пазара. Имам поради, че международната процедура наложена и у нас е от 2 до 4 индивида на 10 кв. м. Стандартът в „ Ring Tower “ е на 1 човек да се падат 10 кв. м. Иначе казано сред два и четири пъти повече пространство за клиентите на нашия коуъркинг. Sketch StartUp Space е ситуиран на два етажа с по 75 работни, изяснява още в изявлението пред „ Forbes Bulgaria “ Паскал Дойчев
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР