От доста години Дуейн Джонсън се опитва да си осигури

...
От доста години Дуейн Джонсън се опитва да си осигури
Коментари Харесай

Нов трейлър на Черния Адам с Дуейн Джонсън

От много години Дуейн Джонсън се пробва да си обезпечи ролята на Черния Адам и най-накрая преди няколко съумя да реализира тази своя фантазия.

Черния Адам ще раздава правораздаване

Първи филмов откъс на кино лентата с Дуейн Джонсън

И незабавно, несъмнено, стартира да подвига упованията на комиксовите почитатели с обещанията, че йерархията в DC ще бъде изменена. Загатвайки, че точно неговият воин ще се окаже един от най-силните, които сме гледали досега.

В началото на лятото Waner Bros. взеха решение да пуснат първи филмов откъс на " Черния Адам "   (Black Adam), от който ли личеше, че ще пада много екшън. Но пък някак не съумя изцяло да ни убеди, че се се задава нещо грандиозно. Но пък по тази причина има и втори филмов откъс, който несъмнено можем да кажем, че е много по-добър.

Той не ни разкрива нищо кой знае какъв брой по-различно за сюжета, само че пък тонът му е напълно друг. Дава ни и малко по-добър взор над Общността на справедливостта, която в комиксите предшества познатата ни Лига на справедливостта.

Отново ни е напомнено, че Черния Адам има суперсили, с които никой не може да се мери, само че е прекарал миналите 5000 години в хибернация и в този момент желае единствено едно - да сее съсипия. Той не е изверг, несъмнено, а анти-герой, което значи, че точно в този филм ще разберем каква тъкмо е неговата болежка и за какво е толкоз ядосан.
 Дуейн Джонсън, Черния Адам и за какво е спрял дебюта на героя в
Как Дуейн Джонсън е трансформирал ориста на Черния Адам

Скалата се е застъпил за героя си

Е, евентуално, гибелта на сина му преди епохи е измежду аргументите, само че въпросната Общност на справедливостта няма да му разреши да унищожи света. В останалите функции ще забележим Ноа Сентинео, Алдис Ходж, Пиърс Броснан и Куинтеса Суиндел.

Премиерата на " Черния Адам " е планувана за 21 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР