От днес Marquee TV, водещата услуга за стрийминг на сценични

...
От днес Marquee TV, водещата услуга за стрийминг на сценични
Коментари Харесай

Нова премиум стрийминг услуга в EON

От през днешния ден Marquee TV, водещата услуга за стрийминг на театрални изкуства в международен мащаб, към този момент ще предлага своя видео азбучник в границите на интерактивната ТВ платформа на Vivacom. Това e една от стратегическите вложения на United Group и тя ще даде на потребителите на EON достъп до обширна селекция от първокласно наличие, включващо класическа и съвременна музика, опера, балет и модерни танци, спектакъл и документални филми.

Платформата показва на фенове от над 100 страни най-хубавото от магичния свят на изкуството и разнообразие от културни излъчвания на един клик разстояние. Благодарение на нея феновете на класическата музика ще могат да участват виртуално на представления на Кралския спектакъл в Лондон, Операта в Сидни, Метрополитън Опера в Ню Йорк и доста други влиятелни зали. В допълнение услугата дава достъп до истински документални филми и подбрани фрагменти зад кулисите, позволявайки на феновете да надникнат в света на театралните изкуства. 
-->
„ Развълнувани сме да си партнираме с Vivacom и дружно да предоставим първокласното наличие на Marquee TV на по-широка публика. Нашият азбучник предлага несравнима селекция от най-хубавите осъществявания от цялостен ​​свят и ние сме уверени, че потребителите на EON ще харесат опцията да ги изпитат от комфорта на домовете си или пък в придвижване “, споделя Саймън Уокър, създател на Marquee TV.

Новата услуга в EON Видеотека дава достъп до над 500 оферти от света на изкуството и ще бъде дейна за сегашни и бъдещи клиенти на Vivacom от 16 май 2023 година

„ Щастливи сме, че можем да предложим на нашите консуматори достъп до обширния азбучник на Marquee TV. Партньорството ни със световноизвестната стрийминг платформа е доказателство за нашия ангажимент да предоставим на потребителите ни допустимо най-хубавото развлекателно преживяване. С повече от 18 разнообразни каталога в нашето портфолио и Marquee TV в него, в този момент предлагаме най-разнообразното наличие за телевизионна видеотека “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

Услугата ще има безвъзмезден експериментален интервал за всички клиенти на EON за 30 дни – до 15 юни включително След края на този интервал всички консуматори с пакет EON PREMIUM ще имат изцяло безвъзмезден достъп до новото наличие. Платформата ще бъде безвъзмездна и за нови клиенти на пакет EON FULL с 2-годишен абонаментен проект. За всички останали клиенти на EON, Marquee TV ще се предлага като спомагателна услуга против месечен абонамент от 16.99 лева с Данък добавена стойност.

Само за две години от старта си интерактивната телевизия EON се постанова от ден на ден като желана платформа за цялото семейство и е определена от над 600 000 консуматори в цялата страна. Появата й на българския пазар преди две години промени метода, по който българските консуматори гледат телевизия и постигнатите резултати за този къс интервал, са доказателство за това.

 

„ Над 230 000 подписани договорa, посредством които EON се употребява от над 600 000 консуматори според междинния брой лица в едно домакинство по данни на Национален статистически институт. (). 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР