От днес „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД и „Информационно обслужване”

...
От днес „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД и „Информационно обслужване”
Коментари Харесай

БДЖ въвежда в пробна експлоатация системата за онлайн продажба на билети

От през днешния ден „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД и „ Информационно обслужване” АД вкарват в пробна употреба цялостната функционалност на билетоиздаващата система, която включва опцията за онлайн закупуване на билети за всички влакове на територията на страната.

Системата е изпитвана неведнъж в тестова среда и за нейното обикновено действие е доста значимо да бъде приложена пробно в действителна среда, като са взети ограничения за навреме премахване на вероятно зародили грешки в съответни обстановки, оповестяват от железницата.

Системата за онлайн резервации и продажба на билети предлага бърз и комфортен метод за закупуване на железопътни билети, без значение от местонахождението на клиента, като разрешава образен избор на спални и седящи места, според композицията на всеки трен. Разплащането се реализира по електронен път с най-масово публикуваните кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на записания клиент.

Особено комфортна за клиентите е опцията да се закупуват билети от таблети и смарт телефони. По този метод не е наложително билетът да се разпечатва на принтер, защото той се валидира от кондуктора във влака непосредствено от мобилното устройство. Онлайн платформата на билетозидаващата система е налична на адрес: https://bileti.bdz.bg/.

Билети могат да бъдат закупени онлайн не по-късно от три часа преди тръгване на съответния трен по разписание. Поради продължаващия развой по обработка на поръчки, в първичен стадий към момента ще бъде налична и платформата за онлайн резервации и продажба на билети за стеснен брой влакове на адрес: https://bdztickets.com/.

Екипът на БДЖ се обръща с молба към своите клиенти да алармират при видяни пропуски и зародили проблеми при закупуването на билети на телефон: 0889 071 139 или на е-поща: [email protected].
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР