От 1.март всички съдилища от съдебния район на Апелативен съд

...
От 1.март всички съдилища от съдебния район на Апелативен съд
Коментари Харесай

От 1 март съдилищата в Североизточна България възобновяват работата с единна информационна система

 От 1.март всички съдилища от правосъдния регион на Апелативен съд – Варна възобновяват работата с Единната осведомителна система в съдилищата, оповестиха от пресслужбата на Варненския областен съд.

Припомняме, че през септември Висш съдебен съвет краткотрайно спря образуването и администрирането на каузи с нея, като се изключи 17 съдилища, които я бяха внедрили пилотно и на тези, които показаха категорично предпочитание. В Североизточна България с новия артикул през последните месеци си служеха пилотният Окръжен съд – Варна, съдилищата в регион Разград, районните съдилища в Силистренския правосъден регион.

През декември Пленумът на Висш съдебен съвет утвърди проект за поетапно въвеждане на програмата на районен принцип. Съгласно този график системата стартира да се употребява от понеделник, 1.март във Варненския и Бургаския правосъдни региони, както и в профилираните съдилища.

През преходния интервал бяха направени основни оптимизации на функционалностите и бяха отстранени несъответствия в модулите.

Продължава да работи работната група, която дава отговор за усъвършенстването на ЕИСС и превъзмогване на минусите в програмния артикул.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР