Освен първа дама, Мелания Тръмп е жена, съпруга и майка.

...
Освен първа дама, Мелания Тръмп е жена, съпруга и майка.
Коментари Харесай

С какво Мелания Тръмп е не по-различна от всеки от нас

Освен първа дама, Мелания Тръмп е жена, брачна половинка и майка. И макар че през днешния ден тя страни от светлините на прожекторите, въпреки всичко припомня за себе си посредством обществените медии. Макар изявленията ѝ да са ориентирани главно към бизнеса ѝ с козметични артикули, отбелязване на публични празници или пък в поддръжка на брачна половинка ѝ - някогашния президент Доналд Тръмп.
 Доналд Тръмп и признанието какво ненавижда Мелания Тръмп
Мелания го ненавижда, само че Доналд не стопира да го прави

Явни несъгласия

Но преди да стане първа дама, Мелания бе много разпален консуматор на обществените мрежи. И не пропускаше да означи всевъзможни обстановки, свързани със фамилията и персоналния ѝ живот - за които хората нормално на драго сърце споделят.

Ето няколко образеца, подбрани от Hola, които демонстрират, че  доста общо с болшинството от нас.

Тя постоянно споделяше фотоси на брачна половинка и сина си. През 2014 година Мелания снима Доналд и Барън, до момента в който са в фамилната кола. А към обявата шеговито написа: " Обичам моя хубав водач и защита. "

I ❤ my handsome driver & security!????????
— MELANIA TRUMP (@MELANIATRUMP)
През 2015 година Мелания показа хубав пейзаж към Ню Йорк, където е живяла със фамилията си, като го озаглави " Светлините на града ".

City lights????
— MELANIA TRUMP (@MELANIATRUMP)
Огледалните селфита са нещо всекидневно. Отново през 2015 година, един от най-плодотворните интервали на Мелания в обществените мрежи, тя показа своя фотография пред огледалото, на която прибавя финалните линии към тоалета си.

Last beauty touches before
— MELANIA TRUMP (@MELANIATRUMP)
Да демонстрираш кулинарните си умения е съвсем наложително, когато използваш обществени мрежи. Затова и споделяше фотоси на домашно приготвена харна - като тази органична пица, като събра над хиляда лайкове.

Dinner
— MELANIA TRUMP (@MELANIATRUMP)
И, несъмнено, фотоси от самолета. Подобно на всички нас, тя е изпитвала предпочитание да увековечи момента, в който самолетът е на път да се приземи, предоставяйки неподправена панорама към града.

✈️ ➡️ Washington DC
— MELANIA TRUMP (@MELANIATRUMP)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР