Остри думи размениха Тошко Йорданов от Има такъв народ и

...
Остри думи размениха Тошко Йорданов от Има такъв народ и
Коментари Харесай

Предатели и политически цветарки разгорещиха дебатите в парламента

Остри думи размениха Тошко Йорданов от " ИТН " и депутати от ръководещата коалиция в Народното събрание по време на дебатите по желаното премахване на ръководителя Никола Минчев.

В сряда от „ Има подобен народ” внесоха искане за оставката на Никола Минчев. Причината - съгласно партията на Слави Трифонов ръководителят на Народното събрание жестоко нарушава законите, като отхвърли министърът на външните работи Теодора Генчовска да бъде изслушана на закрито съвещание по тематиката Северна Македония.

В началото на обсужданията Йорданов съобщи то трибуната, че Никола Минчев е " доста готин като човек ", само че професионалното му държание е тъпо. Той се обърна и към предателите от Има Такъв Народ: " Вашата група събира предателите, а министър председателят персонално се разхожда да ви убеждава ".

„ Ние първи се отказахме от това позорно държавно управление и продължаваме да вървим напред. Това може да не ви харесва “, добави Йорданов.

Репликата му провокира неодобрение измежду депутатите. На трибуната се качи Настимир Ананиев от ПГ на " Продължаваме промяната ". " За да приказваш за професионално държание би трябвало да си правист, а не сценарист. Българският народ е умен и знае, че оставката на Никола Минчев няма нищо общо с професионалното му държание ", сподели той.

На трибуната по-късно се изрече Николай Ангов от Политическа партия. " Г-н Слави Трифонов подведе целия български народ, че ще се бори против модела ГЕРБ. Някои сценаристи и псевдоюристи, и псевдофинансисти повярваха, че ще получат едни постчета. Тези хора сега оказват помощ на лицето Слави Трифонов да извърши най-голямото изменничество в България ", сподели той.

Последен на трибуната се качи един от отцепниците от " ИТН " - Деян Петков. " Има Такъв Народ разруши фантазиите и идеалите, в които имаха вяра стотици хиляди българи. Прегръщайки се с ГЕРБ, Движение за права и свободи и сътрудниците от " Възраждане ". Ако това да бъда изменник значи да предам това, в което имам вяра в името на персоналния интерес, за мен е чест да бъда изменник ", сподели Петков.

След изявленията на трибуната още веднъж се изрече Тошко Йорданов. Той дефинира Настимир Ананиев като " политическа цветарка ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР