Остават броени часове до грандиозния финал на четвъртия сезон на

...
Остават броени часове до грандиозния финал на четвъртия сезон на
Коментари Харесай

Статистиката говори: Кой има най-големи шансове да спечели „Игри на волята: България“

Остават броени часове до грандиозния край на четвъртия сезон на рисковото риалити „ Игри на волята: България “. Кой ще грабне успеха, идваща в комплект със солидната облага от 100 000 лв.? Това вълнува всички почитатели на надпреварата. До финалната права доближиха петима състезатели. В последната борба сили един против различен ще премерят Георги, Филип, Гого, Виктория и Алекса.

В обществените мрежи има голям брой спекулации от „ сигурни източници “ и „ очевидци “, които се кълнат, че знаят кой ще завоюва надпреварата. Кой ще запише името си със златни букви измежду спечелилите от предходните три сезона Добрин Николов, Милен Цветков и Андрей Гридин? Истината ще стане ясна довечера по NOVA от 20,00 часа.

Кой от петимата финалисти има максимален късмет за победа? Отговор ще потърсим посредством точната просвета - статистиката. За задачата ще ни оказват помощ числата, споделени от едни от най-върлите почитатели на риалитито – потребителите на bg.mamma.

Стаситкита е направена по следните правила:
Победа в борба за установяване на капитан, борба за влизане в племената и борба за избавяне от елиминационен двубой носи 3 точки в сметката на състезателя;Второто място в борба за избавяне от елиминационен двубой или борба за влизане в племената носи 2 точки;Победа в елиминационен двубой – 3 точки;Победа в борба за капитаните и борба за богатства на запасите – 2 точки;Второ място в борба на капитаните и в борба за богатства на запасите – 1 точка;Победа в борба на съюзите – 1 точка;Победа в самостоятелен двубой, част от междуплеменна борба – 1 точка;Победа в междуплеменна борба, където всеки играе самостоятелно и успеха значи и победа за племето – 3 точки;Второ място в междуплеменна борба, където всеки играе самостоятелно – 2 точки;Трето място в междуплеменна борба, където всеки играе самостоятелно – 1 точка;
За финалната седмица са избрани други бонус точки: победа в борба за имунитет носи 3 точки, второто място 2 точки, а третото едвам 1 точка. Победа в тройна елиминационна борба носи 3 точки, а второто място 1,5 точки.

След като станаха ясни критериите, по които се прави статистиката, дано забележим и какво споделят числата. Кой ще завоюва огромната премия, на база на показаното през целия сезон на Арената.

На пето място сметките слагат Георги.
              

В общото класиране той е спретнат чак на 16-то място, съгласно показаното на Арената. По време на сезона Георги нееднократно си навлече гнева на своите съотборници. Още при започване на надпреварата той съумя да завоюва преимущество за себе си, без значение къде се намира: на реката, в стопанството или резиденцията, той имаше обезпечена храна. Мъчението за неговите съплеменници беше още по огромно, той трябваше да похапва пред гладните им погледи. По време на надпреварата Георги съумя да завърти флирт с състезателката по фигурно пързаляне Александра Фейгин, която не съумя да стигне до финала. Тя отпадна в елиминационна борба против близката си другарка Мани, откакто Георги не се раздели с част грошовете, които има, с цел да я избави.
               

Четвърто място числата дефинират за Алекса.

Сръбският състезател съумя да очарова феновете на предаването със своя темперамент и отношение към дамите. В надпреварата взе участие и неговата половинка в действителния живот - Елица. Двамата се бореха за продобиване на предаването в две конкурентни племена, само че най-после се сплотиха, след разпадането на племето на Супергероите. Радостта им беше къса, тъй като Елица отпадна единствено ден след сливането на племената и събирането с приятеля ѝ Алекса под един покрив.
               

Бронзът за продобиване на четвъртия сезон на „ Игри на волята: България “ отива при Гого.

Той обаче е измежду любимците за спечелването на надпреварата измежду женската половина от феновете на предаването. Определян е като мъжът фантазия поради съвършеното си релефно тяло, чаровна усмивка и темперамент. Показаното дотук на Арената му отрежда едвам трето място, само че със солидни шансове да грабне успеха.
               

Среброто в класацията е отредено за волейболистката Виктория.

Тя с изключение на на борби на Арената се отдаде и на любовни закачки със своя сътрудник в спорта Цветан. Той бе най-високият участник в Игрите и се закани, че след края на надпреварата ще предложения Виктория на среща. Той съобщи, че желае да я види с токчета, защото тя му показа, че постоянно се е тормозила да обува високи обувки поради растежа си.
               

Дали връзките им ще прераснат в освен това, към този момент и двамата резервират безмълвие по въпроса. След отпадането си Цветан показа, че към този момент са единствено другари. След като Цветан си потегли, Виктория направи коалиция с Алекса, който също остана самичък, откакто Елица напусна надпреварата.
               

Ето и кой съгласно статистиката има най-големи шансове да грабне успеха тази вечер. Това е Филип.

Внушителни са числата в негова изгода. Той е спечелил 88,889% от оптимално вероятните точки. Още при започване на надпреварата той подсказа на какво е кадърен. На старта на Игрите той бе част от Резервите, само че първи се пребори за място в племето на Безстрашните. В своята визитка Фифо се показва като електроинженер от София. Но атлетичното му тяло разтопи сърцата на зрителките на Игрите. Той има оценки в пет разнообразни спорта, занимава се с плуване, кросфит, бойни изкуства, ски, джетове. Малко след старта на предаването бе оголен и един от изненадващите му таланти-да танцува съблазнително пред женската публика като част от танцова групировка „ Бумбук “, изнасяща представления в жанр „ Мagic Mike ”.
               

Дали ще има изненада на финала на четвъртия сезон на „ Игри на волята: България “, или статистиката ще предскаже спечелилия в надпреварата, следва да разберем малко по-късно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР