Световният ден на медоносната пчела ще бъде отбелязан с богата

...
</TD
>Световният ден на медоносната пчела ще бъде отбелязан с богата
Коментари Харесай

Светът на медоносните пчели и необятните ползи от тях във фокуса на детски празник в Благоевград

Световният ден на медоносната пчела ще бъде маркиран с богата стратегия в Благоевград, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg . Празникът ще се организира на 20 май на площадното пространство при Регионален исторически музей и в зала №3 на Младежки дом.

В него ще вземат присъединяване деца от Благоевград, които ще научат забавни обстоятелства за света на пчелите, тяхното запазване, смисъла им за екологичното равновесие, както и за изгодите от меда.

Програмата ще бъде публично открита в 10.00 часа в понеделник, директно след което възпитаници от СУ " Иван Вазов “ ще показват театрална режисура, а Търговска колегия " Блясък “ ще изнесат танцов театър.

Финалът на програмата ще бъде изпълнен със занимания и изненади. Децата ще имат опция да рисуват, да боядисват кошери, както и да чуят просветителна сказка за медоносната пчела.

В същия ден, 20 май, от 09.00 часа на общинския пазар ще се организира и ревю на пчелни артикули. Празникът се провежда от пчеларска плантация " Меривел “, Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград и Община Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР