Остава месец до Коледа - един от любимите ни празници

...
Остава месец до Коледа - един от любимите ни празници
Коментари Харесай

Рекламата, в която Дядо Коледа е гей

Остава месец до Коледа - един от обичаните ни празници през годината. Търсенето и пазаруването на дарове към този момент тече с цялостна мощ, като и украсяването на много места към този момент е реалност.
 Марая Кери и какво готви за почитателите си за Коледа
Кралицата на Коледа се завръща

Какво готви Марая Кери за празниците

Добре де, може и да е малко рано и би трябвало да изчакаме най-малко още седмицата, с цел да се вълнуваме толкоз, само че усещаме, че най-прекрасното време от годината наближава с цялостна мощ.

В Норвегия пък са решили да създадат една по-различна реклама за Коледа, която в действителност не е тъкмо за Коледа. Тя носи името When Harry Met Santa (Когато Хари срещна Дядо Коледа ) и е дело на Posten - норвежките пощенски услуги.

Освен да покаже, че пощенските услуги могат да анулират даже Дядо Коледа, реклмата има за цел да отпразнува и 50 години, откогато в страна хомосексуалността не се третира като закононарушение, написа Yahoo Entertainment.

В When Harry Met Santa виждаме по какъв начин Хари за първи път вижда Дядо Коледа, до момента в който той му оставя дарове. И по този начин всяка година двамата се виждат само на Коледа, до момента в който една година Хари не взема решение, че ще му напише писмо с готовност, което гласи: " Всичко, което желая за Коледа, си ти ".

И по този начин виждаме, че Дядо Коледа се вслушва в настояването на Хари - урежда разнасянето на подаръците с Posten, с цел да могат двамата да се отдадат на любовта си. Прави усещане, че по-голямата част от мненията под видеото и в обществените мрежи са позитивни и хората в действителност харесват концепцията на Posten, че можем да обичаме всекиго.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР