Основната причина, поради която Тъкър Карлсън и Владимир Путин вбесиха

...
Основната причина, поради която Тъкър Карлсън и Владимир Путин вбесиха
Коментари Харесай

Богомил Бонев и Волгин в един глас!: Тъкър Карлсън и Владимир Путин вбесиха официозните политици…

Основната причина, заради която Тъкър Карлсън и Владимир Путин вбесиха официозните политици и анализатори, беше, че тотално пренебрегнаха политическата уместност.Така написа в собствен пост някогашният вътрешен министър Богомил Бонев. Това в действителност е откъс от изявление на Петър Волгин за БНР, с който обаче Бонев същи се разпознава.

 

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 

 

„ Основната причина, заради която Тъкър Карлсън и Владимир Путин вбесиха официозните политици и анализатори, беше, че тотално пренебрегнаха политическата уместност. Свободно излагаха личните си мисли, а не повтаряха псевдолиберални опорки. А както добре знаете, робите най-силно ненавиждат не господарите си. Робите най-силно ненавиждат тези, които са свободни. “

 

 

 А ето какво споделя самият Волгин, приветствано от Богомил Бонев:

 

Тъкър Карлсън е ненавиждан от разнообразни групи хора. Най-силно го ненавиждат представителите на транснационалния хайлайф, както и тяхната медийна прислуга. Що се отнася до псевдолибералните, така наречен „ сътрудници “ на Тъкър, те напряко в капка вода биха го удавили. Три са главните аргументи за това.

Първо, не могат да му простят, че дръзва обществено да споделя политически некорекни хрумвания.

Представяте ли си, Тъкър Карлсън оспорва намерено публично наложената идеология! Твърди, да вземем за пример, че има разлики сред мъжете и дамите, че цветнокожите по никакъв метод не превъзхождат белите и, надлежно, белите хора не трябва непрекъснато да се самоунижават и извиняват за някакви действителни или мними грехове на предподниците си.

Освен това Карлсън жигосва водената от Демократическата партия в Съединени американски щати политика и не стопира да задава неуместни въпроси.

Защо милиарди долари на американските данъкоплатци потъват в блатото на войната в Украйна, за какво федералното държавно управление позволи през границата с Мексико безотговорно да влизат милиони мигранти от целия свят. Тоест Тъкър задава най-естествените въпроси, които вълнуват всеки естествен американец. И таман поради това естествените хора го харесват. Имам превид както американците, по този начин и хората по целия свят.

А това е втората причина, заради която впримчените в официозните щампи лица – били те политици или публицисти – не харесват Тъкър Карлсън.

Той има голяма публика, а тези, които обслужват формалната агитация, биват харесвани най-много от някое и друго Неправителствени организации, като Националния фонд за народна власт или „ Америка за България “.

Да, този факт обезпечава прочут финансов комфорт на пропагандаторите, само че публичната им известност е пренебрежимо дребна, за разлика от тази на Тъкър.

И третата причина, заради която властта ненавижда Карлсън, е, че той е свободен.

След като преди близо година го уволниха от Fox News, работи за себе си. Няма над себе си началници, програмни и управителни препоръки, които да му споделят с кого може и с кого не може да прави изявленията. И също така знае, че когато направи някое изявление, то няма да бъде цензурирано, тъй като някой значим политик ще се обади в медията му и ще стресира началниците.

Що се отнася до съответното изявление на Тъкър Карлсън с Владимир Путин, то, предстоящо, взриви псевдолибералното статукво.

На ръба на нервната рецесия се озоваха всички бранители на официозността – като започнете от Хилъри Клинтън и Ги Верхофстад и стигнете до анонимните български медийни прислужници. Съвсем съществено се заприказва, че Карлсън трябвало да бъде глобен поради това изявление. Всъщност това е естествена реакция. Това е естествена реакция на хора, които могат да си служат само със забрани. Шефчетата в Брюксел и началниците във Вашингтон са неспособни да завоюват със силата на причините и по тази причина употребяват причините на силата. Не им харесва нещо? Значи го не разрешават! Не са съгласни с някаква идея? Значи я афишират за „ дезинформация “ и отново следва възбрана! Така е доста по-лесно. Вместо да водиш изчерпателен и сериозен диалог, забраняваш. И тъй като тези хора нямаше по какъв начин да спрат излъчването на изявлението с Путин, те напряко полудяха от гняв.

А във въпросното изявление Владимир Путин говореше по този начин, както би трябвало да приказва всеки държавен началник.

Той защитаваше ползите на страната си. Да, българските държавни лица не вършат това. Те нормално пазят някакви неразбираеми „ евроатлантически “ полезности и в никакъв случай не им хрумва, че на първо място би трябвало да се грижат за българския народен интерес. Пък и мнението на началниците в Брюксел и Вашингтон за тях е несравнимо по-важно, в сравнение с това какво мислят естествените българи.

И още една значима разлика видяхме сред Путин и българските публични лица.

Руският президент показва задълбочени знания – както по история, по този начин и в областта на днешната икономическа и геополитическа обстановка. Да, обикновено е да спорим с тезите му, само че има един безспорен факт – разбираме всичко, което приказва. Я си представете в този момент двучасово изявление с Джо Байдън и какво бихте разбрали от него. Да, може би ще чуете, че Байдън оня ден се е срещнал с Франсоа Митеран, а по-онзи ден с Хелмут Кол, само че това надали ще способства за по-голямата изясненост на тезите.

Основната причина, заради която Тъкър Карлсън и Владимир Путин вбесиха официозните политици и анализатори, беше, че тотално пренебрегнаха политическата уместност. Свободно излагаха личните си мисли, а не повтаряха псевдолиберални опорки. А както добре знаете, робите най-силно ненавиждат не господарите си. Робите най-силно ненавиждат тези, които са свободни.

 

Още вести четете в категория Коментари.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР