Горчиво! Селена Гомес се омъжва и това не е шега.

...
Горчиво! Селена Гомес се омъжва и това не е шега.
Коментари Харесай

Не е шега! Селена Гомес се омъжва (Вижте как се издаде)

Горчиво! Селена Гомес се омъжва и това не е смешка. Известната актриса показа ненадейно, че тя и приятелят й Бени Бланко възнамеряват женитба и даже деца. Музикалният продуцент неотдавна показа проектите си в изявление, като призна, че съществено обмисля тази стъпка.

" Ние си подхождаме отлично. Смятам, че е изцяло обикновено идната крачка в връзките ни е да имаме деца. Винаги съм мечтал за огромно семейство ", споделя Бланко.
Самият той е удивен от Селена и има вяра, че тя е дамата на живота му. А певицата неотдавна призна, че обмисля да се върне към филмовите планове и да приключи краткотрайно музикалната си кариера, с цел да има повече време за обичания си сътрудник.

Двойката загатна за бъдещите си проекти, защото Селена показа фотоси, на които е с бяла булчинска рокля. В нея тя изглеждаше ослепителна и очарова всички. И до момента в който мнозина се чудеха, дали това е реклама или част от нов клип, признанието на Бланко хвърля нова светлина върху фрагментите на обичаната му.

Дали и по кое време двойката ще си каже " Да " не е ясно. Бени и Селена обаче са бясно влюбени един в различен и явно са мощно отдадени на връзката си. А по кое време певицата ще се реши да стане майка, можем единствено да допускаме, само че явно няма да е надалеч момента, в който сходно на Хейли и Джъстин ще се похвали с бебе...
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР