Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина забелязаха,

...
Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина забелязаха,
Коментари Харесай

Ето защо Преслава не отиде на погребението на Бирмата

Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина видяха, че нито Преслава, нито Алисия, които му бяха гаджета през годините, не са изказали обществено съболезнованията си. И до момента в който връзката на Малката Бирма с Алисия бе много къса, то доста негови другари са гневни от мълчанието на Преслава, защото тяхната любовна история бе бурна и изпълнена със пристрастеност и кавги.

Неведнъж надарената добричлийка е признавала, че Георги е огромната обич в живота ѝ.

Близки другари на заровения предходната сряда в Софийските гробища Георги Станоев разкриха пред “ Уикенд ", че Преслава въпреки всичко се е обадила на майката на Малката Бирма - Лидия, с цел да изрази съболезнованията си. Певицата обаче признала, че няма по какъв начин да участва на погребението, защото щяла да си има големи проблеми с мъжа си Павел. " Той ме ревнува от всички мъже в живота ми, само че най-вече Жоро…. Изрично ми забрани да участвам на погребението ", признала през сълзи Преслава на почернената майка Лидия Станоева.

Чалга дивата се залюби с врачанския горист предприемач Павел Витанов през 2017 откакто изкара повече от 3 година като гадже на Малката Бирма. Докато траеше връзката им, двамата постоянно се събираха и разделяха с бурни панаири.

Откакто е омъжена за Павел тя му роди дете, само че съвсем не излиза сама от вкъщи си, даже и за кафе с приятелки. Във фолк средите от много време се мълви, че Павел лудо ревнува Преслава и че даже е конфигурирал особено приложение в мобилния ѝ телефон, с цел да чете и той всичките известия, които тя получава. Павел съпровожда фолк звездата и на участията ѝ, като при започване на връзката им постоянно даже пребиваше нейни почитатели по нощните заведения от ревнивост. И до ден сегашен Павел върви въоръжен с револвер и с нож на нейните живи участия по нощните заведения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР