Още по темата: Топ 7 на най-нелепото паркиране в Пловдив

...
Още по темата: Топ 7 на най-нелепото паркиране в Пловдив
Коментари Харесай

Коли превземат тротоарите в Кючука

Още по тематиката: Топ 7 на най-нелепото паркиране в Пловдив СНИМКИ

Колите всеобщо газят зелените площи и паркират по тротоарите в " Кючук Париж ". За следващия случай на улица „ Стефан Стамболов “ 21 сигнализира Иван Костадинов.

Градинката пред блока е превърната в паркинг. Гумите са изровили настилката, а от растителността не е останал и спомен. Живеещите във входа на „ Стефан Стамболов “ 21 нямат обозначен паркинг и с изключение на на пространството, планувано за градинка, няма къде другаде да стопират колите си.

„ На зелената повърхност всеки ден паркират най-малко 15 коли. Искаме да има градинка и цветя. Вместо това има тиня и прахуляк, която не сме длъжни да дишаме “, разяснява възмутено Иван Костадинов, който живее във въпросния вход. Той добави, че наоколо има кухня за деца и майките с колички са като в сървайвър поради дупките и колите.

„ Искаме да се откри решение на казуса. Да се сложат антипаркинг колчета или други заграждания “, предлага Костадинов.

Потърсен за коментар, кметът на регион „ Южен “ Борислав Инчев съобщи, че от дълго време е осведомен с казуса на улица „ Стефан Стамболов “.

“Вече няколко пъти при мен са идвали хора от този блок. Миналата седмица входираха искане със лични средства да облагородят пространството откъм улицата “, изясни Инчев. Той разясни, че до ден-два след консултация с специалисти ще отговори на жителите от „ Стефан Стамболов “ 21.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР