Още не можем да приемем смъртта му. Това послание разпространи

...
Още не можем да приемем смъртта му. Това послание разпространи
Коментари Харесай

БГ приятелката на Арън Картър: Още не можем да приемем смъртта му

Още не можем да приемем гибелта му. Това обръщение популяризира през обществените мрежи българката Мелани Мартин. БГ моделът, родена и израстнала в България, е майка на 11-месечния наследник Принс на умрелия преди ден US музикант Арън Картър.

Мелани показа мислите си за нещастието единствено няколко часа откакто се появи новината за кончината на Арън.

„ Все още сме в развой на приемане на тази злополучна действителност “, сподели тя. И добави: „ Вашите мисли и молебствия са доста скъпи. “

Тя също по този начин разгласява двусекунден видеоклип в TikTok, в който се вижда по какъв начин плаче истерично зад кормилото на автомобила. Въпреки че не е добавила изложение на видеото, почитателите побързаха да изкажат съболезнованията си. Един от тях написа: „ Той постоянно ще бъде с теб посредством сина ти “, а различен разяснява: „ Остани мощна, Мелани. Той към този момент е с ангелите. “

По-рано същия ден представител на Арън удостовери пред E! News, че 34-годишният мъж „ е бил открит в безсъзнание в дома си в Палмдейл, Калифорния “. В прессъобщение до E! News от шерифския отдел на Лос Анджелис оповестиха, че служителите на реда са се отзовали на позвъняване на 911 към 11 ч. от домашна помощница, която декларирала, че е намерила мъж в безсъзнание във ваната. Малко след идването на чиновниците на реда са пристигнали и чиновници на пожарната, които са установили гибелта на мъжа на място.

Говорител на шерифската работа в Ланкастър удостовери пред E! News, че чиновниците са пристигнали в дома на Аарон, само че не заяви повече детайлности. Причината за гибелта на Арън не е разкрита.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР