Благодатно време: Тезии зодии да чакат голям късмет днес. Това

...
Благодатно време: Тезии зодии да чакат голям късмет днес. Това
Коментари Харесай

Благодатно време: Тезии зодии да чакат голям късмет днес

Благодатно време: Тезии зодии да чакат огромен шанс през днешния ден. Това вещае хороскопът за днешната майска сряда. Какво още ви поучават звездите, вижте:
Хороскоп за сряда, 8 май 2024ОвенЩо се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило плодородно време, само че това напълно не значи, че нямате предпочитание да надникнете зад ъгъла, с цел да разберете какво следва по-късно. Нима е заслужено да поощрявате следвщия на опашката, до момента в който към момента съществуват сегашните Ви връзки? Опитвайки се да играете за два тима по едно и също време, може собственоръчно да провокирате гърмеж, и вместо занимателен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самотност. Действайте деликатно и внимателно!..
Телец
Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви завършва един доста прекрасен и доста значим интервал. Важното е, тъгата Ви да не сублимира под формата на гняв към останалите ( като цяло) и към Вашия обичан човек (в частност). Те за нищо не са отговорни.А и се постават паралелно с Вас…
Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.
Рак
Даже и най-стабилното и надеждно партньорство може да премине през някаква рецесия. Независимо от обстоятелството, че и втората страна (също като Вас) е в положение да позволява неточности, тя ще бъде ръководеща в обстановката. Любов, полово предпочитание, взаимни креативен хрумвания и финансови ползи, в допълнение ще сплотяват и поддържат вашия съюз. Само че това не е най-подходящия миг, в който да запознаете хипотетичния си сателит в живота с родителите си и с другите членове на фамилията. Може и да не се харесат…
Лъв
Има възможност Вашият обичан човек да Ви се обиди много съществено, защото ще сметне, че не му обръщате задоволително внимание. Колкото и да е парадоксално, той може и ревнивост да прояви! Постарайте се да отреагирате оперативно и съответно.
Дева
Ако с цел да се придвижите напред, очаквате нечие утвърждение на своите проекти, то на вятъра си губите времето. Не Ви е нужно утвърждението на който и да било, с цел да извършите през днешния ден това, което желаете. Можи би пък търсите претекст, с цел да отложите всичко още за известно време? А белким не знете, че да отлагате не е стилно?… Стегнете се и се отправяйте към това, което през днешния ден желаете, защото за съмнения няма причина. Просто ставайте и започвайте да действате!
Везни
През този ден някакъв представител на противоположния пол дълго и искрено ще Ви споделя за себе си, за живота си и за своите неприятности. Дали ще Ви бъде забавно или не, само че ще се наложи да изслушате всичко. По подобен начи към този момент ще имате нов другар, а може и освен това.
Скорпион
През този ден ще почувствате особена отговорност за индивида, с който си прекарвате времето. Ще Ви се прииска някак да му помогнете да се измъкне от неприятностите, или просто по някакъв метод да го накарате най-малко един път да се усмихне. Не мислете за последствията – просто направете, каквото Ви се желае.
Стрелец
Ако сте подготвени да насочите обстановката в своя персонален живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с индивида, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени съществено, би трябвало да бъдете оптималната почтеност. Затова не се опасявайте да разкажете искрено за това, което чувствате. Нали в случай че желаете да поверите някому своето сърце, би трябвало да започнете със своите страсти. Колкото по0скоро започнете този диалог, толкоз по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове.
Козирог
Преди да се решите на каквато и да било виновна крачка, обезателно се посъветвайте със своя обичан човек. Той по своему ще направи анализ на обстановката и по едно и също време с това може да се окаже създател на много скъпи препоръки, които ще Ви бъдат от огромна изгода, когато започнете да реализирате своя проект.
Водолей
На всички в близост дълго сте разказвали, че се каните да измененията доста неща в живота си – не е учудващо, че те стартират да се интересуват, за какво досега нищо не се случва. Преди да стартират сплетните, използвайте своите благоприятни условия и си изяснете, какъв брой пари ще са Ви нужни, с цел да реализирате своите проекти. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става нормално, само че въпреки всичко се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкоз повече са премиите. Семейните отговорности може да Ви се сторят непотребни, само че в случай че се заемет с тях, ще откриете за себе си доста нови и забавни неща.
Риби
В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, колкция от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще си дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР