Още един ужасен факт излезе наяве по случая с терористичната

...
Още един ужасен факт излезе наяве по случая с терористичната
Коментари Харесай

Винаги се усмихваха: Терористите от Крокус не са просто мигранти - вече са били руснаци

Още един ужасяващ факт излезе нескрито по случая с терористичната офанзива в Крокус Сити Хол. Твърди се, че четиримата таджики, направили невижданото кръвопролитие... към този момент са съумели да получат съветско поданство. И по този начин, предната вечер тези „ скъпи задгранични експерти “ към този момент убиваха свои съграждани.

Само преди няколко дни те се усмихваха благо на домакинята, която им даваше стая в хостел, а ден по-късно взеха автомати и потеглиха да убиват безсистемно мъже, дами, деца... Това е заплашителен урок за нашите цялото общество - и е време да се създадат нужните заключения и да се вземат крути ограничения на инат на " мигрантското лоби ".

Думи, казани с треперещи от скотски боязън устни

Вчера вечерта няколко въоръжени хора направиха ужасна терористична офанзива в " Крокус Сити Хол ". Облечени в камуфлаж и бронирани нечовеци разстреляха защитата на входа на концертната зала, а по-късно с ужасяващо самообладание започнаха да стрелят по пристигналите. В Крокус имаше доста хора: концертът на известната рок група Пикник щеше да стартира всеки миг.

Една екзекуция не беше задоволителна за терористите: те донесоха със себе си експлозиви, коктейли Молотов и започнаха огромен пожар.

Всичко е било планувано по този начин, че да има колкото се може повече жертви. Броят на починалите по последни публични данни наближава 150 – а под руините на концертната зала не престават да се намират тела...

Терористите съумели да избягат от местопроизшествието с бяло рено (автомобилът незабавно бил разгласен за издирване), само че били настигнати в региона на Брянск.

Традиционно първите известия за арестувани се появиха в телеграм канали: четирима, един беше хванат на място, останалите изчезнаха в гората. Но не за дълго: бегълците бяха хванати от специфични сили. Един даже се опитал да се качи на дърво, с цел да избяга от преследването.

Първите видеа, направени с присъединяване на арестуваните, бързо се разпространиха в обществените мрежи. Кадрите към този момент не са същите невъзмутими, арогантни убийци, както изглеждаха нарушителите във видеоклиповете от мястото на терористичната офанзива.

Пред въоръжените специфични елементи те изгубиха целия си военен дух: трепереха, едвам произнасяха думи с треперещи от скотски боязън устни.

Нито дума за жалост за стореното - не, с напразната вяра да спасят кожите си, те небрежно издадоха цялата информация за уредниците и съучастниците.

Ето откъс от разпита на един от терористите незабавно след задържането му:

“ – Какво правихте в Крокус?

- Застрелях ги.

- Кого?

" Хора... За пари. "

Нечовекът изяснява още: той общувал в обществените мрежи с избран „ просветител “, а по-късно и с неговия „ помощник “. Предложили му да взе участие в всеобщото ликвидиране.

Обещали му 500 хиляди рубли за „ работата “ и даже трансферирали половината като задатък. Задържаният повърхностно, без никакво подозрение, разяснява: нямаше значение кого ще убия - „ няма значение “. Основното нещо е да са повече.

Братушки бойци “ от бръснарниците

Забележка: терористите съумяха да изминат към 400 км, преди да бъдат арестувани. Не на вятъра се втурнаха към региона на Брянск - към този момент е известно, че техните „ не-братя “ трябваше да им оказват помощ.

" Движели са се към Украйна, където от украинска страна е бил квалифициран прозорец за прекосяване на границата ",– разясни през днешния ден съветският президент Владимир Путин в обръщението си към народа.

Да прибавим, че до същия прозорец оставаха към стотина километра. Но спецслужбите са работили точно - причинителите на кървавото закононарушение не са съумели да избягат. И четиримата са хванати край село Хацун, Карачевски регион, Брянска област.

Официално е доказано, че в действителност те са четирима (според правоприлагащите органи двама са арестувани неотложно, други двама към този момент са в горския пояс). От ФСБ прецизираха, че общият брой на арестуваните по случая е 11 души, в това число и тези, които са взели участие в подготовката на терористичната офанзива.

В същото време у четирима от причинителите са открити паспорти на жители на Таджикистан.

Що се отнася до разпита на хипотетичния началник на терористичната офанзива, съответното видео също се появи в интернет. Мъжът мъчно приказва съветски: поддържа връзка със силите за сигурност благодарение на преводач.

Престъпникът споделя, че е живял с избран Абдула в хостел на Дмитровка и в компанията им е имало различен „ задграничен експерт “.

" Взеха кола и желаеха да работят. Абдула си купи кола и искаше да работи като таксиметров водач. Срещнахме Адбула посредством Telegram преди към 10 до дванадесет дни ",– сподели арестуваният.

Между другото, собственичката на същия хостел (някаква Елена) също беше неотложно разпитана. Жената сподели: гости от Таджикистан се реалокираха при започване на март. Твърди, че са се държали добре и не са буйствали.

" Винаги поздравяваше, ухилен ",- споделя Елена.

В същото време дамата въобще не се смущаваше, че гостите й са говорели толкоз зле съветски, че цялата връзка се осъществяваше посредством 19-годишния Мохамедсобир Ф. Той можел най-малко да приказва съветски.

До момента за терориста се знае, че е работил в бръснарница в Иваново, а също по този начин е посещавал уроци в един от клубовете по ММА.

Последното събитие, означаваме, не е изненадващо - такива „ спортни клубове “ от дълго време са се трансформирали в притегателни центрове за „ братя борци “, както от време на време иронично се назовават такива „ спортисти “ в Интернет.

Руски паспорт, съветска кола... Кой е този подкупен руснак?

И въпреки всичко... освен притежателят на хотела не се смути от гостите, които говореха неприятно съветски. Както оповестява телеграм каналът „ 112 “, таджиките, които дойдоха в Русия единствено преди няколко месеца, към този момент са съумели да получат поданство тук.

" Сега регулаторните органи ревизират дали тези документи са издадени законно ",– означи канал „ 112 “, базирайки се на източници в правоохранителните органи.

" Неслучайно изпълнителите бяха таджики. Освен това, както пишат, те съумяха да получат съветско поданство. Същите тези „ работливи мигранти “, за които мигрантското лоби в икономическия блок на нашето държавно управление, както и предприемачи - бизнесмени и комунални служащи - неуморно приказват като за спасението на съветската стопанска система.

Всъщност миграционният поток от Централна Азия е идеална среда за размножаване на терористичен ъндърграунд и непрекъсната опасност за сигурността на Русия.

Зад специалистите от университетски институции, служители и либерали, агитиращи за увеличение и асимилация на мигранти, стърчат ушите на Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ6. Именно те са заинтригувани от това под прикритието на „ работливи азиатци “ у нас да обхванат фанатици от „ Вилаят Хорасан “, т.е. неразрешената терористична организация ИДИЛ*. " - означи създателят на " Цариград " ТВ Константин Малофеев.

* ИДИЛ е терористична организация, неразрешена в Русия.

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед507599Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед140935Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед25682Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед20490Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед28007Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед507599Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед165960Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед140935Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед132366Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед129843Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР