Още 15 професионални и непрофесионални изпълнители показаха таланта си на

...
Още 15 професионални и непрофесионални изпълнители показаха таланта си на
Коментари Харесай

Журито на „Звездите в нас“ за първи път с единодушно решение

Още 15 професионални и непрофесионални реализатори демонстрираха гения си на огромната сцена на „ Звездите в нас “ довечера. Спектакълът бе избран от звездното жури като величествен, а имитациите - изключителни. За първи път Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев признаха, че за първи път са безусловно единомислещи в решението си кои два тима да продължат към идващия кръг на музикалната конкуренция.  

Том Джоунс, Джо Кокър, Ариана Гранде, Йордан Караджов и Лейди Гага безкомпромисно бяха имитирани от кандидатите в музикалния формат на NOVA. „ Прекрасна вечер и страховит театър. Респект и почитание към всички вас. Истината е следната, този път бяхме безусловно единомислещи, без да спорим, кои два тима да продължат напред “, сподели Дони преди финалното решение в имитаторското съревнование да останат тимовете „ Йордан Караджов “ и „ Лейди Гага “. 

Двата тима завоюваха сърцата на журито с безапелационните си превъплъщения. В театралния облик на Данчо Караджов влязоха двама професионални музиканти – Панайот и Тео и един куклен артист – Виктор. „ Бяхте впечатляващи и запаметяващи се. Много същински и премерени “, показа Виктор Калев след осъществяването на „ Може би “ на група „ Сигнал “.

В амплоато на международната звезда Лейди Гага на сцената излязоха три красиви млади дами – Албена, позната на феновете на NOVA като кореспондент в „ На кафе “, Паулина, която се подреди на четвърто място в третия сезон на „ Игри на волята: България “ и ученичката Венелина, която получи и неподготвено предложение за брак на сцената на „ Звездите в нас “. С доста артистичност и забележителни танцувални и певчески умения те показаха „ Bad Romance ”, а след осъществяването им журито не скри възхитата си от гения и на трите девойки. 

Първи на сцената се качиха тим „ Том Джоунс “, които започнаха вечерта необикновено. Борис, Пламен и Александър накараха публиката в залата да танцува. След тях още една рок легенда – Джо Кокър, оживя в студиото, с помощта на Спартак, Николай и Георги. Ариана Гранде бе пресъздадена необикновено от надарените и чаровни Анна-Мария, Владислава и Йордан. 

Кои ще бъдат последните пет звезди, които кандидатите ще имитират на сцената? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? Какви изненади ще видят феновете малко преди четвъртфиналите на предаването? Зрителите на NOVA ще схванат идната неделя от 20:00 по NOVA, когато до журито ще седне холивудската звезда Клейтън Нордкрос, изиграл Торн в паметния ефирен сериал „ Дързост и хубост “
 
Следете и формалния на „ Звездите в нас “ 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР