Осем състезатели ще представят България на европейското първенство по спортна

...
Осем състезатели ще представят България на европейското първенство по спортна
Коментари Харесай

Осем състезатели ще представят България на европейското първенство по спортна аеробика в Анталия

Осем състезатели ще показват България на европейското състезание по спортна аеробика за мъже, дами, юноши и девойки, което ще се организира в Анталия (Турция) от 17 до 19 ноември.

За оценките ще спорят Борислава Иванова и Христо Манолов (на единично и на смесени двойки) при мъжете и дамите, както и Александър Мишинков и Християна Златанова (единично и смесени двойки), Моника Джамбова (единично) и групата Златанова, Джамбова, Габриела Андонова, Ана Мария Куманова и Николета Кацарова при 15-17-годишните.

Всички те играха по време на Държавното отборно състезание в Пловдив за деца, юноши и девойки старша и младша възраст и бяха изпратени публично.

Следващата седмица състезателите отпътуват на лагер, който ще продължи до 12 ноември, а два дни по-късно ще отпътуват за Анталия.

Съдии за България на шампионата ще бъдат Велислава Миланова и Антонио Папазов, а президентът на Българския съюз по аеробика Димитрина Къндева ще участва като член на Техническия комитет по аеробика към Европейската гимнастика.

На отборния шампионат клас А в Пловдив през вчерашния ден и през днешния ден участваха над 120 спортисти от пет клуба от страната. При юноши и девойки старша възраст (15-17 години) първенци станаха Аеробика-АМД (Пловдив), пред хасковските клубове Виолена и Ултра спорт. При 12-14-годишните призовата тройка е Мега спорт (Хасково), Аеробика-АМД и Ултра спорт, а при 7-8 и 9-11 години златото взеха отборите на Мега спорт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР