Осем мача от Шампионската лига ще се изиграят утре. Вниманието

...
Осем мача от Шампионската лига ще се изиграят утре. Вниманието
Коментари Харесай

Втората фаза на групите в ШЛ стартира с осем фантастични двубоя

Осем мача от Шампионската лига ще се изиграят на следващия ден. Вниманието приковава конфликта сред Милан и Челси, който ще може да наблюдавате в ефира на MAX Sport 3 от 22:00 часа. В Група Е стана много забавно, след три изиграни кръга лидер в група изненадващо е Залцбург. Аутсайдерът Динамо Загреб също сподели, че не трябва да бъде подценяван и резервира шансове за елиминационната фаза, защото четирите отбора са събрани в едвам две точки.

Преди седмица Челси не остави никакви шансове на своя съперник. Абсолютно справедливо „ сините “ завоюваха с 3:0, като имаха задатък още на почивката. Гостите от Милано се регистрираха с един стабилен пропуск на Крунич и единствено един прецизен удар към вратата на Кепа.

Това бе първа загуба за Милан в групата. Тимът започва с 1:1 като посетител на Залцбург. Резултатът сред австрийския първенец и Челси бе същият. Очаквано „ росонерите “ се оправиха в семейството си на Динамо Загреб, побеждавайки го с 3:1. Неочаквано обаче това не бе сторено от „ сините “, които освен не завоюваха, а даже и изгубиха с 0:1 в Загреб на старта на акцията.

Очакваше се днешният дуел да реши разногласието за първото място в Група Е, само че резултатът от тази среща надалеч няма да е задоволителен за това. Напротив, вероятно реми сред двата отбора може да ги сложи в доста неизгодна позиция, а пък триумф за Залцбург против Динамо може да остави единствено едно свободно място за елиминациите от тази група.

В различен любопитен мач ПСЖ приема Бенфика по MAX Sport 2 от 22:00 часа, откакто мачът посред им преди седмица приключи 1:1. Португалците продължиха суперсерията си, откакто през уикенда записаха победа с 4:2 над Рио Аве. „ Орлите “ са без проваляне във всички шампионат от май месец насам, когато паднаха от първенеца Порто. В момента Бенфика е номер едно в класирането на Примейра Лига, само че с преднина единствено от три точки. Втори в подреждането е Порто, а третият Брага е с шест точки пасив, само че и с един изигран дуел по-малко от водачите.

В исторически проект ПСЖ има единствено две победи над Бенфика в общо седемте им конфликта в евротурнирите. „ Орлите “ пък имат три триумфа над клуба от френската столица.

Макаби Хайфа и Ювентус излизат още веднъж един против различен и ще може да гледате конфликта по MAX Sport 4 от 19:45 часа, единствено шест дни след борбата им на „ Алианц Стейдиъм “. „ Старата госпожа “ съумя да надиграе съперника си преди седмица с 3:1. В събота Макаби Хайфа позволи второто си проваляне в родното състезание. „ Зеленият локомотив “ падна с 0:1 в гостуването си на осмия в подреждането Макаби Бней Райна. Въпреки загубата, Макаби Хайфа остава водач в класирането, само че единствено с точка пред Апоел Йерусалим и две пред Макаби Тел Авив, който има един изигран мач по-малко.

Ювентус също загуби уикенда. Поражението за „ Старата госпожа “ пристигна в посещение на първенеца Милан - 0:2. Това за Юве бе втора загуба от началото на сезона в Серия А, като първата бе против дебютанта Монца. След девет кръга Ювентус е осми, с три точки до топ шест.

Останалите дуели също не са за изпускане. От 19:45 часа по MAX Sport 3 е срещата сред Копенхаген и Манчестър Сити, а от 22:00 часа Борусия Дортмунд посреща раздирания от проблеми Севиля от MAX Sport 1. Настоящият притежател на трофея – Реал Мадрид, пък гостува на Шахтьор Донецк във Варшава по MAX Sport 4 от 22:00 часа.

/ /

Програма за мачовете от Шампионска лига във вторник:

⚽️ Matchday 4 is here!
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)
Група „ E “:

22:00 часа | Динамо Загреб – Ред Бул Залцбург

22:00 часа | Милан – Челси

Група „ F “:

22:00 часа | Селтик – Република България Лайпциг

22:00 часа | Шахтьор Донецк – Реал Мадрид

Група „ G “:

19:45 часа | Копенхаген – Манчестър Сити

22:00 часа | Борусия Дортмунд – Севиля

Група „ H “:

19:45 часа | Макаби Хайфа – Ювентус

22:00 часа | Пари Сен Жермен - Бенфика 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР