Oppo обяви предстоящата световна премиера на флип-смартфона Find N3 Flip,

...
Oppo обяви предстоящата световна премиера на флип-смартфона Find N3 Flip,
Коментари Харесай

Oppo ще представи серията сгъваеми смартфони Find N3 за световния пазар на 19 октомври

Oppo разгласи идната международна премиера на флип-смартфона Find N3 Flip, който беше пуснат в Китай през август тази година. Представянето на устройството за интернационалния пазар ще се състои на 19 октомври в Сингапур. Както беше маркирано от ресурса GSMArena.com, става дума за стартирането на серия, което значи, че на събитието ще бъде показан и сгъваемият смарт телефон Find N3, чиито изображения изтекоха онлайн тази седмица.

Това удостоверява изтеклата преди време информация за появяването на 19 октомври в Съединени американски щати на сгъваемия смарт телефон OnePlus Open, който е преименувания Oppo Find N3, ориентиран към международния пазар.

Все още няма публична информация за Oppo Find N3. Очаква се сгъваемият смарт телефон да разполага с чип Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 и ще включва 7,8-инчов главен екран и 6,31-инчов външен екран, като и двата са основани на OLED-панели със 120Hz периодичност на освежаване. Обемът на RAM LPDDR5X ще бъде до 16 GB, а потенциалът на флаш устройството —- 256 GB.

Според слуховете, новият артикул ще получи 48-мегапикселова съществена и широкоъгълна камера, както и 64-мегапикселов телефото модул. Камерите са създадени с присъединяване на Hasselblad. Ще има 32MP селфи-камера на външния екран и 20MP камера на вътрешния екран. Батерията от 4800 mAh поддържа 67 W бързо зареждане.

Според ресурса WinFuture цената на OnePlus Open в Съединени американски щати ще бъде 1700 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР