Кръщаването на име на бебе може да бъде наистина трудно,

...
Кръщаването на име на бебе може да бъде наистина трудно,
Коментари Харесай

„Съпругът ми настоява да продължи манията на покойната си съпруга за името на бебето – това ме кара да се чувствам неудобно“

Кръщаването на име на бебе може да бъде в действителност мъчно, защото има няколко неща, които би трябвало да се вземат поради, и най-важното е да реализират съглашение като двойка.

Някои хора вземат решение да се вдъхновят от известната просвета, когато става въпрос за именуването на бебетата си, или може да решат да минат по по-традиционния път или да погледнат към върха прозвища по това време. Въпреки това, когато един брачен партньор искаше да отдаде респект на умрялата си брачна половинка, употребявайки обичаните й бебешки имена, актуалната му брачна половинка сподели, че това е прекомерно надалеч.

35-годишната жена, която сега е на 30 седмица бременна, твърди, че брачният партньор й е бил вдовец, когато го е срещнала. По това време тя сподели, че той има две деца със брачната половинка си - и имената им стартират с буквите " Em " - същото като на брачна половинка й.

В скорошна обява в Reddit дамата твърди, че името на починалата брачна половинка на брачна половинка й също стартира с буквите Ем и тя „ обича естетиката на Ем “ и по тази причина „ всичките им имена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР