Опитите за създаване на еднополюсен свят са неприемливи за повечето

...
Опитите за създаване на еднополюсен свят са неприемливи за повечето
Коментари Харесай

Путин: Опитите за създаване на еднополюсен свят са неприемливи за повечето страни

Опитите за основаване на еднополюсен свят са неприемливи за множеството страни. Това съобщи в четвъртък съветският президент Владимир Путин на среща с китайския президент Си Дзинпин в коридорите на срещата на върха на Шанхайската организация за съдействие (ШОС) в Самарканд, предава.

„ Опитите за основаване на еднополюсен свят в последно време получиха безусловно уродлива форма и са безусловно неприемливи за голямото болшинство страни на планетата “, добави Путин.

За Шанхайската организация за съдействие (ШОС) е значимо да ускори ролята си на платформа за градивно и градивно взаимоотношение, сподели още съветският президент Владимир Путин.

Руският водач обърна внимание, че за първи път от три години - след паузата, породена от пандемията - срещата на върха на Шанхайската организация за съдействие ще се организира присъствено. „

Сега това е изключително значимо, защото задачата е да се обезпечи всестранното подсилване на ШОС като платформа за градивно и градивно взаимоотношение “, разяснява Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР