Ако Западът иска да се бие на фронта за Украйна,

...
Ако Западът иска да се бие на фронта за Украйна,
Коментари Харесай

Лавров: Ако Западът иска да се бие на фронта за Украйна, Русия е подготвена

Ако Западът желае да се бие на фронта за Украйна, Русия е готова за това, сподели съветският външен министър Сергей Лавров, представен от Ройтерс.
" Това е тяхно право – в случай че желаят да са на бойното поле, ще бъдат на бойното поле ", беше представен да споделя Лавров от държавната организация РИА новости.

Русия ускори предизвестията за заплахите от директна борба с НАТО, откакто френският президент Еманюел Макрон не изключи опцията западни военни елементи да бъдат изпратени в Украйна в някакъв миг.

Миналата седмица Кремъл сподели, че изпращането на войски на НАТО в Украйна може да бъде извънредно рисково. Президентът Владимир Путин уточни, че това може да докара до Трета международна война.

Лавров, който в продължение на две десетилетия заемаше поста на външен министър, приказва по време на парламентарно чуване за номинацията му в новото държавно управление, което би трябвало да бъде образувано, откакто Путин завоюва нов шестгодишен мандат.
РИА цитира Лавров да споделя още, че мирните договаряния за Украйна, които ще бъдат извършени в Швейцария идващия месец без присъединяване на Русия се равняват на ултиматум към Москва, написа Българска телеграфна агенция.

Той съпостави обстановката с „ неодобрение за възпитаник “, чиято орис се взема решение от учителите, до момента в който той не е в стаята, показва организацията.

„ Не можете да говорите по този начин с никого, изключително с нас “, сподели Лавров. „ Конференцията... се свежда до повторното слагане на ултиматум на Русия “, уточни той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР