Омбудсманът Диана Ковачева недоумява какви са тези изисквания за тестове

...
Омбудсманът Диана Ковачева недоумява какви са тези изисквания за тестове
Коментари Харесай

Диана Ковачева недоумява: Какви са изискванията за тестове като няма тестове

Омбудсманът Диана Ковачева недоумява какви са тези условия за проби като няма проби. Онлайн образованието удря тежко качеството на образованието, удря душeвността на децата, губят мотивация за учене, губят обществени умения и стопират да живеят обикновено, посочи Ковачева. Докога ще стигнат тестванията, запита тя пред Българска национална телевизия. 

Диана Ковачева получава доста тъжби и против зеления документ. 
Най-важните ни проблеми - омбудсманът прати лист на новия парламент
Омбудсманът Диана Ковачева изпрати писмо до депутатите от 47-ото Народно заседание, в което ги среща с главните проблеми, които гра...

Тя уточни, че пандемията доста тежко удари обществото ни, само че удари и доста съществено децата, които останаха затворени. Върнете децата в учебно заведение, прикани Ковачева.

Тя съобщи, че най-големите страхове на хората са свързани с заплащането на сметките, нарастването на цените на тока, парното и водата. Държавата би трябвало да помогне на хората да се оправят с рецесиите, прикани тя новите народни представители. 

По думите ѝ страната би трябвало да застане на позиция и да помогне на хората. Пенсионерите също не могат да си заплащат сметките, тъй като пенсиите в действителност са ниски. Над 10 000 пенсионери са се обърнали към омбудсмана с паника какво ще вършат през зимните месеци, уточни Ковачева. 

Според нея е извънредно време да се вземат законодателни ограничения за ограничение на колекторските компании и компаниите, които показват бързи заеми. Къде е справедливостта при заплащането на водата? Трябва да бъде признат нов Закон за ВиК услугите, настоя омбудсманът. 
Омбудсманът: Учениците да бъдат върнати неотложно в клас
Децата от 5 до 12 клас да бъдат върнати неотложно в учебно заведение. За това настоя омбудсманът Диана Ковачева. Тя изпрати такава рекомендация до...

Тя настоя и нов Закон за домашното принуждение.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР