Около 4 милиона тона зърно са блокирани в пристанищата на

...
Около 4 милиона тона зърно са блокирани в пристанищата на
Коментари Харесай

ЗАРАДИ ВОЙНАТА: Милиони тонове зърно са блокирани в украинските пристанища

Около 4 милиона тона зърно са блокирани в пристанищата на Украйна поради затворени морски пътища на фона на пълномащабната съветска военна инвазия. Това заяви „ Украйна 24 “, базирайки се на думите на представителя на Световната хранителна стратегия на Организация на обединените нации Мартин Фрик.

Също по този начин по-рано организацията заяви, че внезапното повишаване на цените и спиранията на доставките на фона на съветската инвазия заплашват хранителната обстановка в Близкия изток, Африка и елементи от Азия.

Депутатите от Законодателното заседание на Красноярския завършек на Руската федерация вземат решение хранителния въпрос на района посредством противозаконни доставки на селскостопанска продукция от окупираните територии на Украйна. Това се показва на уеб страницата на Законодателното заседание на Красноярския завършек на Руската федерация.

„ Депутатите на срещата съвсем единомислещо поддържаха решението за импорт на зърно от Херсонска област, която е под контрола на въоръжените сили на Руската федерация. Тъй като в района има единствено един цех за произвеждане на краставици и дефицитът на други зеленчуци и зърнени култури вследствие на въвеждането на задграничните наказания е огромен, отчуждаването на миналогодишните и актуалните остатъци от реколтата на фермерите в региона на Херсон ще се трансформира в един от инструментите за подкрепяне на дребния бизнес и потребителските кооперации. “
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР