Около 15 000 руски военни са загинали, откакто Москва нахлу

...
Около 15 000 руски военни са загинали, откакто Москва нахлу
Коментари Харесай

ЦРУ: 15 000 руски военни са загинали, откакто Москва нахлу в Украйна

Около 15 000 съветски военни са починали, откогато Москва нахлу в Украйна, съобщи ДПА, базирайки се на оценка на началника на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати.

Смята се, че към три пъти повече руснаци са били ранени от началото на войната , сподели шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс на конференция по сигурността в град Аспен, Колорадо.

" Украинците също дават жертви, евентуално малко по-малко от това ", съобщи Бърнс.

Русия не е обявила настоящи данни за броя своите жертви.

Бърнс сподели, че скупчването на съветски сили в Донбаския район, в който се намират Луганск и Донецк , допуска, че най-малко към този момент съветските въоръжени сили са се поучили от неуспехите си при започване на войната. В началото на нашествието Русия се опита да превземе украинската столица Киев, само че не съумя.

Бърнс изясни, че в някои връзки съветските войски са се изтеглили в по-удобна позиция и употребяват своето преимущество в далекобойната огнева мощност, с цел да унищожават дейно украински цели. По този метод Москва компенсира слабостите, които към момента има в своите редици, добави шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР