Оказа се, че освен в първенството, младите армейци се представят

...
Оказа се, че освен в първенството, младите армейци се представят
Коментари Харесай

Юношите на ЦСКА 1948 с подаръци при пет поредни шестици

Оказа се, че с изключение на в шампионата, младите армейци се показват чудесно и в учебно заведение. Повече за това ни описа шефът на ДЮШ Илия Ангелов, който е подел самодейност, стимулираща възпитаниците в школата да изкарват шестици в клас.
Юношите на ЦСКА 1948 имат спомагателен тласък да изкарват отлични оценки в учебно заведение, защото те ще им подсигуряват освен по-добро обучение, само че и дарове. Това твърди уеб сайтът на алените, който написа следното:

" Той е заречен на всяко едно дете, че при изкарване на пет следващи шестици ще получи спортен екип на обичания си тим в чужбина. Но има измама: не важат оценките по предметите Музика, Изобразително изкуство и Физическо образование. Вече две деца от школата са посочили бележниците си на Ангелов, който е зарадвал незабавно „ алените “ отличници.

" Мисля, че можем да изведем само позитивни неща от това. Вижда се по какъв начин децата се влагат повече в учебно заведение и единствено мога да се веселя “, показа основателят на акцията.

Подобен модел към този момент е натрапен в редица огромни европейски клубове, като даже някои академии са създали процеса още по-сложен. Независимо какъв брой са положителни в изявите си на терена, играчите би трябвало да приключват с авансово избран най-малък триумф, с цел да могат да играят в тима си.

Надяваме се портмонето на Илия Ангелов да изтънява от ден на ден поради тази самодейност, а младите гении да реализират триумфи във всички поприща. "

фотография: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР