Огледалата участват в стотици, а дори и в хиляди суеверия.

...
Огледалата участват в стотици, а дори и в хиляди суеверия.
Коментари Харесай

НИКОГА не казвайте тези неща пред огледалото, ако не искате ви сполети ТОВА

Огледалата вземат участие в стотици, а даже и в хиляди суеверия. Хората, които се интересуват горещо от езотерика и вълшебства, знаят, че те са част от съвсем всяко едно проклинание. Да не приказваме за филмите на ужасите, където този аксесоар е високо скъп и участва в множеството подиуми.

На огледалата се приписват огромна част от магическите свойства. Понякога те могат да ни навредят, а различен път – да ни оказват помощ. Много зависи от това какво и по кое време изричате, до момента в който сте вперили взор в гладката му повърхнина.

Какво да знаем за огледалата и думите, които да не изричаме?

Не се предлага човек да се гледа нощем в огледалото. Счита се, че най-опасният интервал е сред 12 и 3 часа. Разказва се, че в този часови диапазон се появяват същества, които живеят вътре в огледалото и могат да издърпат виталната мощ на човек.

Не е добра концепция пред самото огледало да изричате нецензурирани думи, тъй като те могат да навредят на вас самите.
 Ако сложите огледала на тези места, чака ви неприятен шанс Ако сложите огледала на тези места, чака ви неприятен шанс
Трудно е да си представим жилище без огледала. Днес те са станали наложително приспособление за всеки един от нас. Те обаче не са единствено...

Не правете грешката, когато сте гневни, да се гледате в огледалото и да изричате гласно ядосани изречения.

Ако, до момента в който се храните, се гледате в огледалото, това също ще ви донесе неприятен шанс. Прието е, че по този метод изяждате интелигентността и хубостта си, а даже и здравето си.

Много внимавайте какво ще кажете, до момента в който се гледате в огледалото, в случай че не желаете да ви сполети злощастие или неволя.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР