Одисеята на Hennessy X.O започва в Коняк, където блендът е

...
Одисеята на Hennessy X.O започва в Коняк, където блендът е
Коментари Харесай

Историята на Hennessy X.O в последните 150 години е одисея, която сега започва!

Одисеята на Hennessy X.O стартира в Коняк, където блендът е основан през 1870 година, преди да завладее света и да показа великолепието и благосъстоянието на усетите си с разнообразни култури.

Одисея, която е основана за шерване:  Hennessy X.O е основан от семейство Хенеси и фамилията мастър блендери Филиу от най-ценните коняци, за шерване с най-близки другари.  Дават му името Х.О (extra old), поради дългия интервал на отлежаване, сред 10 и 30 години,  на другите коняци, които съставляват бленда.

Превъзходство и загадъчност, с елегантни блендове и скъпо завещание от изключителни гроздови дестилати, Hennessy Х.О превзема сетивата ни.

През годините, макар многочислените стопански рецесии и войни, Hennessy Х.О освен не изчезва от хоризонта на качествените питиета, само че и става все по-ценен с богатия си, сложен, само че и грациозен усет с нотки на пипер, диво какао и сушени плодове. А емблематичната гарафа, в която се предлага на пазара е все по този начин разпознаваема от ценителите.

Тази година, с цел да отпразнува своята 150-годишнина, Hennessy Х.О предложения международно известният образен актьор Cai Guo-Qiang (Цай Гуо Цян), който ще направи неповторимо шоу с фойерверки, което ще се излъчи онлайн. За да станете част от светлинната „ детонация “, която е образен израз на луксозния усет на Hennessy Х.О, би трябвало да отидете на световната страница на Hennessy в Instagram -, на  25 септември от 4 часа следобяд българско време .

 

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР