Очакваме от ГЕРБ-СДС да ни дадат обратна връзка относно меморандума,

...
Очакваме от ГЕРБ-СДС да ни дадат обратна връзка относно меморандума,
Коментари Харесай

Меморандумът: Кирил Петков очаква от ГЕРБ-СДС обратна връзка

Очакваме от ГЕРБ-СДС да ни дадат противоположна връзка по отношение на меморандума, тяхна версия на корекция или да седнем дружно на масата. Това сподели съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Думите на Бойко Борисов, че връзките сред двете партии са в " ледена ера ", Кирил Петков дефинира като " филмчета на Пиксар ".

На въпрос дали поради напрежението сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС може да бъде позволена нова спънка, която да бъде пречка по пътя към приемане на еврото през 2025 година, той отговори по този начин:

Цените в Хърватия не са се покачили поради вкарването на еврото. Това съобщи от Народното събрание Кирил Петков от ПП-ДБ след изключителното заседание на Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната.

На съвещанието бе изслушан шефът на Хърватската национална банка Борис Вуйчич. В съвещанието взе участие и финансовият министър Асен Василев, както и шефът на Българската национална банка Димитър Радев.

" След като еврото е било вкарано в тяхното послание, приходите са се качили, лихвите по заемите са паднали и всички подправени вести бяха разрушени на пух и прахуляк от обстоятелствата, които бяха изнесени от гуверньора ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР