Очаква се и тази година да се увеличи производството на

...
Очаква се и тази година да се увеличи производството на
Коментари Харесай

САЩ увеличават и тази година производството на петрол

Очаква се и тази година да се усили производството на нефт в Съединените щати, което заплашва да обезмисли напъните на други производители да подтиква цените на суровия нефт, сподели ОПЕК в понеделник.
Но повишаването на инфлацията и вероятните търговски ограничавания могат да изиграят основна роля в работата на американските производители в дълготраен проект, се споделя в отчет на Организацията на страните експортьорки на нефт.
Съединени американски щати не са член на ОПЕК, които съставляват повече от 40% от международния петролен пазар.
Но процъфтяващата продукция на производителите на шистов американски нефт основава проблеми за взаимните старания както на членовете на ОПЕК, по този начин и на нечленуващите страни, които се пробват да понижат производството на черно злато.
Въпреки че тези старания фактически съумяха да покачат цените през последните месеци, повишаването на цените на суровия нефт в това време го направи по-привлекателно за производителите на шистов петрол, чиито режийни са по-ниски от тези на огромните петролни компании, с цел да усилят производството, съобщи БГНЕС.
За следващ път ОПЕК предизвестява, че увеличението на производството на шистов нефт от Съединени американски щати може да заплаши салдото, който беше реализиран на пазара.
След свиването през 2016 година " доставките на нефт, които не са от ОПЕК, са се подобрили през 2017 година и 2018 година... Това е за сметка на подобряването на изискванията на петролния пазар и на покачването на цените на петрола ", се споделя в отчета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР