Обявеният за утре протест на „Възраждане“ няма да се състои,

...
Обявеният за утре протест на „Възраждане“ няма да се състои,
Коментари Харесай

Премиерът отказа Костя Копейкин от протест

Обявеният за на следващия ден митинг на „ Възраждане “ няма да се състои, заяви в изявление за „ Фокус “ водачът на партията Костадин Костадинов.

„ Днес, вторник, се обади министър-председателят Кирил Петков, който съобщи желанието си работната група да продължи да работи. Аз надлежно се съгласих, тъй като считам, че такива проблеми би трябвало да бъдат решавани не с митинги, а би трябвало да бъдат решавани с разговор. В последна сметка, от едната страна е парламентарна политическа мощ като „ Възраждане “, изразяваща ползите освен на всички свои гласоподаватели, а и на всички останали, които желаят да живеят обикновено в страната, от другата страна пък е държавното управление на страната “, съобщи Костадинов.

Според него в последна сметка всички би трябвало да седнат на масата и водени от общия народен интерес. Той сподели, че чака, по кое време ще бъде планувано второто съвещание на работната група, тъй като първото се е провалило. Костадин Костадинов акцентира, че от „ Възраждане “ постоянно са желали въпросът със зелените документи да бъде решаван цивилизовано.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР