Обвиненият за убийството на рейнджърката от Карлово Десислава Стоянова е

...
Обвиненият за убийството на рейнджърката от Карлово Десислава Стоянова е
Коментари Харесай

Обвиненият за смъртта на рейнджърката от Карлово започнал да бие и посяга след 3 мисии

Обвиненият за убийството на рейнджърката от Карлово Десислава Стоянова е бил на три задачи в Ирак и Афганистан по време на службата си в армията. След като се завърнал, Светослав Каменов почнал да пие и да демонстрира експанзия, станал раздразним и експлозивен. По гледище на татко си отишъл на психиатричен обзор в болница, където му изписали медикаменти, стана ясно на делото против него в пловдивския областен съд.

Освен за умъртвяването на Стоянова той е притеглен към наказателна отговорност и за отнемане на автомобила й - вместо да го ремонтира, както била ангажимента им, го предал на скраб и прибрал 331 лв.. Това била и повода за абсурда сред двамата на 29 ноември м.г. в дома на Каменов в Сопот, приключил с мъчителната гибел на военнослужещата. Светослав я блъснал в лицето, притиснал гръдния й панер и я задушил. После я пъхнал в ракла на диван, а върху седалките завинтил болтове.

" Изключително доста скърбя за случилото се. Не съм желала да го направя ", сподели пред съда Каменов. В залата беше разпитана любовницата му Вера Костова. Тя описа, че е живяла с него половин година в Сопот. Светослав непрестанно имал кошмари и не можел да спи. Разделили се поради залитането му по алкохол. При Вера той отишъл ден след осъществяване на закононарушението. Подарил й офисстол. Двамата били от известно време разграничени и той изискал още веднъж да се съберат. Пред дома й обаче се скарали, Каменов хвърлил купената вечеря и си тръгнал.

Костова призна, че прекъснала връзката с него поради дивата му ревнивост и заканите, които отправял към някогашния й брачен партньор. Докато били дружно, Светослав взел от апаратента на Костова два тв приемника и ги оставил в заложна къща, а парите прибрал. Вера призна, че проявявал и физическо принуждение по отношение на нея - хващал я за ушите, дърпал я за крайници, когато бил сърдит. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР