Обвиненият в две убийства - на Юмер Мехмед и брокерката

...
Обвиненият в две убийства - на Юмер Мехмед и брокерката
Коментари Харесай

Обвиненият в 2 убийства бизнесмен Станимир Рагевски мълчи в съда, бил смазан човек

Обвиненият в две убийства - на Юмер Мехмед и брокерката на недвижими парцели Теодора Бахлова, Станимир Рагевски остава в ареста, реши Бургаският областен съд, съобщи " Флагман ".
Още по тематиката
Съдия Цв. Попова регистрира, че досъдебното произвеждане за гибелта на Теодора Бахлова, е почнало по чл.142 от Наказателен кодекс, само че от 27 август Рагевски е притеглен като обвинен по чл.115 от Наказателен кодекс - за ликвидиране.

" Предвид събраните все още доказателства, може за се направи обосновано съмнение, че господин Рагевски е направил закононарушението, за което е упрекнат. По делото има назначени голям брой експертизи ", сподели арбитър Цвета Попова.

Според нея Рагевски е във висока степен публично рисков, в случай че се проучват събраните все още доказателства.

Вземането на втора мярка не е проблем, откакто обвиненият е с такава и за убийството на Юмер Мехмед, регистрира съдът.

 Снимка: BulFoto

Прокуратурата през днешния ден предприе невиждан ход и при един път взета мярка за неотклонение, освен това най-тежката, изиска втора такава.

Съществува хипотетична опция да липсват ДНК следи от Рагевски по револвера, с който е убит Юмер Мехмед.

Оръжието с пренабити номера бе намерено във винарна на Деян Дичев в ДНА, което се оказа страховит коз в ръцете на отбраната на Станимир Рагевски.

Днес самият Рагевски пристигна в правосъдна зала, конвоиран от дузина охранители, само че още веднъж не пожела да даде някаква пояснения. Служебният му бранител Стоян Петков, който бе в развой на съвещанието бе отзован, го дефинира за " един смачкан човек ".

Ваня Радиева, някогашната брачна половинка на съдружника му Ангел Костадинов, не участва на съвещанието, само че се оказа, че не се е отвела, а просто отсъствала от града.

Рагевски не сподели нищо значително. Говореше постепенно, смирено и като че ли се надяваше правосъдният състав да го сметне за почтен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР