Обучението на децата и развитието на техните възможности в новите

...
Обучението на децата и развитието на техните възможности в новите
Коментари Харесай

Мария Габриел: Обучението на децата в новите технологии е сигурност в мрежата

Обучението на децата и развиването на техните благоприятни условия в новите технологии значи и сигурност в киберпространството. Това съобщи българският Еврокомисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел при детското разкриване на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. Началото бе сложено от над 300 деца от цялата страна, заяви БНР.

Благодарение на новите технологии, с помощта на младежите на България, Председателството на България ще бъде сполучливо. По този метод ние демонстрираме най-хубавото ни в Европа и в света, добави Габриел.

Детският уоркшоп бе открит от министър Лиляна Павлова и ерокомисаря по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел. Децата са нашият заряд, нашия капитал, нашето бъдеще, децата са нашата горделивост.

Вярвам, че всички ние, през тези прелестни млади деца, даваме най-хубавия, най-истинския старт на Българското председателство. България като част от Европейски Съюз, неговото бъдеще - това е бъдещето за тези деца, само че и бъдещето, което тези деца са, съобщи Павлова.

Събитието се организира под патронажа на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

В Националния замък на културата през днешния ден е отворена и работилница по Ментална аритметика, където се показва японското сметало Абак. Древната методика, развива хармонично двете полукълба на мозъка. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР