Община Пловдив няма да издаде възлагателно писмо за Колежа преди

...
Община Пловдив няма да издаде възлагателно писмо за Колежа преди
Коментари Харесай

Зико за Колежа: Спазвам закона! Чакам комисията за възлагателното писмо

Община Пловдив няма да издаде възлагателно писмо за Колежа преди основаната комисия от Общинския съвет да даде позволение по тази причина. Кметът Здравко Димитров на няколко пъти съобщи, че прецизно ще съблюдава закона за всички процедури, които се извършват по строителството на стадион Христо Ботев. 
Прочетете още
" Спазвам закона! Общинските съветници отхвърлиха да дадат позволение за писмото като за това нещо има протокол. Когато би трябвало да се носи отговорност не е толкоз елементарно. Още в четвъртък съм се обадил на архитекта да направи преопроектирането и да извърши точка 3 от решението на Общински съвет ", съобщи кметът. 

На въпрос дали Общината може да даде гаранции, че компанията реализатор ще си получи дейностите, които извършва сега, Зико още веднъж съобщи: 

" Спазвам закона! "

Припомняме, че строителят на стадиона притежателят на компания ПИМК Илиян Филипов спря строителството през предходната седмица поради липса на възлагателното писмо от Общината. Няколко часа по-късно Филипов върха техниката на стадиона и разгласи, че до 31 март стадионът ще е подготвен. 

Целта е Ботев да одобри Левски на Колежа, а дуелът ще е в края на април. 

По-късно през днешния ден ще има и взаимна конференция на Илия Филипов и управлението на Ботев. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР