Община Мездра започна поетапна подмяна на старото осветление в централната

...
Община Мездра започна поетапна подмяна на старото осветление в централната
Коментари Харесай

Монтират ново енергоспестяващо осветление в централната пешеходна алея в Мездра

Община Мездра стартира поетапна замяна на остарялото осветяване в централната пешеходна алея по продължение на най-дългата улица в града - „ Александър Стамболийски “, с нова енергоспестяваща паркова осветителна система с LED лампи. Целта е възстановяване на сигурността и комфорта на пешеходците и понижаване на консумация на електрическа енергия.
Служители в общинско дружество „ Чистота “ ще инсталират 78 осветителни тела с мощ 60W и светлинен набор 4000K в четирите сектори на алеята от кръстовището с ул. „ Янко Сакъзов “ при пазара до кръстовището с ул. „ Св. св. Кирил и Методий “ при някогашната Кременска рампа.
Новото парково осветяване е извънредно икономично, с ниска консумация на ток. То съчетава моден дизайн, издръжливост и висока степен на отбрана против навлизане на влага и прахуляк, гарантиращи безпроблемната му работа навън и в неподходящи условия.
Такива надеждни и елегантни осветителни тела към този момент са инсталирани в новата част на алеята при осъществяването на Проект „ Ремонт и реорганизация на парк „ Алеята “, V-ти и VI-ти сектор, гр. Мездра”, който беше осъществен от община Мездра с безплатна финансова помощ по Програма за развиване на селските региони 2014-2020 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР