Осмокласничката Весислава Лъчезарова Лазарова от ГПЧЕ “Йордан Радичков“-Видин се класира

...
Осмокласничката Весислава Лъчезарова Лазарова от ГПЧЕ “Йордан Радичков“-Видин се класира
Коментари Харесай

Ученичка от видинската езикова гимназия се класира за световните финали HIPPO

Осмокласничката Весислава Лъчезарова Лазарова от ГПЧЕ “Йордан Радичков “-Видин се класира на международните финали на Международната олимпиада „ Английски без граници “ (HIPPO).
Тя е една от двете ученички от България в тази възрастова група, които се класираха на международните финали на това съревнование, които ще се проведат през септември в град Асизи, Италия.
Весислава споделя, че надпреварата не е било мъчно за нея, преди този момент настойчиво се е подготвяла и не е имала упования за високото отличие.
" Записах се за надпреварата при започване на годината. Първият кръг беше в нашето учебно заведение. Състоеше се от граматични въпроси с отворени отговори. Вторият кръг беше по-труден, беше в София, имаше и текст да се напише по дадена тематика. Състезавам се в трето равнище. Аз съумях да събера нужния брой точки и се класирах за Световното в Италия. Допълнително си правех разнообразни извършения, вървя и на частни уроци. Благодаря на всички учители от гимназията, на моята класна, тя ми оказа помощ, както и на моята учителка от частните ми уроци, тя ме научи на доста. Честно казано, не чаках да стигна до финалите в Италия. Сега не преставам да се сготвям за надпреварата ", споделя Весислава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР