Обществото очаква от нас подготовката и провеждането на честни и

...
Обществото очаква от нас подготовката и провеждането на честни и
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Обществото очаква провеждането на честни и свободни избори

Обществото чака от нас подготовката и провеждането на почтени и свободни избори. Когато има комбиниране на политическа воля и професионализъм е изцяло допустимо да бъдат лимитирани уродливи феномени като купения и следен избор и разнообразни изборни злоупотреби. Това съобщи служебният министър-председател Гълъб Донев на Националното заседание на Министерство на вътрешните работи.

По думите му държавното управление ще направи всичко належащо, с цел да бъде реализирано единодушие на национално и локално равнище в съпротивата с купения и следения избор.

По отношение на войната на пътя, министър председателят Донев е уверен, че може да се постави завършек на това.

" Всяко известие за злополука на пътя, която е лишила за следващ път човешки живот и е предизвикала страдалчество и тъга, ме изпълва с яд. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не съблюдава разпоредбите за придвижване и заплашва с държанието си човешки живот. Направете вероятното и невъзможното, с цел да овладеем войната по пътищата в страната. Уверявам ви, че може да разчитате на цялостната поддръжка на държавното управление и моята персонална като министър-председател ", акцентира Донев.
От своя страна, служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев акцентира, че главната задача на Министерство на вътрешните работи е да се провежда провеждането на изборния развой, който би трябвало да протече умерено и несъмнено и всеки български жител да упражни законосъобразно правото си на глас.

" Много добре знаем какви са порочните практики и ще използваме целият насъбран опит да се опитаме да го развием и ще изисквам този път да поставим всички старания да разкрием лицата, които стоят зад тези порочни практики - купения, корпоративния избор, всякаква форма на деформиране на изборния резултат и тези лица да бъдат издирени и изправени пред закона ", сподели Демерджиев.
Той чака и ще изисква Министерство на вътрешните работи да се управлява от правилото на правда - в дейностите, тъй като в случай че единствено управлението съблюдава този принцип, няма по какъв начин системата на Министерство на вътрешните работи да проработи по метода, по който се изисква и чака.

" Всеки, който съблюдава този принцип ще има цялостната поддръжка на управлението и и моята цялостна поддръжка. А всеки, който не съблюдава този принцип или прави правонарушения или закононарушения, ще бъдем безкомпромисни към подобен вид прояви ", акцентира вътрешният министър.
По думите му цялата общност е вперила взор в Министерство на вътрешните работи и този главен приоритет би трябвало да бъде изпълнен допустимо най-добре, в случай че желаеме след изборите да получим това доверие и почитание, което институцията заслужава.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР