Общ работник от Пловдив, който жадувал за ласки, се предаде

...
Общ работник от Пловдив, който жадувал за ласки, се предаде
Коментари Харесай

Разгонен пловдивчанин бръкна под полата на жена в центъра на града, а после...

Общ служащ от Пловдив, който жадувал за милувки, се съобщи пред нагона и извърши грозно блудничество на центъра на града, написа Plovdiv24.bg. Причината е още по-потресаваща – жена му била бременна и не му давала да прави секс с нея.

Случката е от август, само че мъжът получи наказването си от съда преди дни – една година условна присъда с тригодишен изпитателен период.

Грозните си дейности служащият, който е единствено с начално обучение, направил на 20 август. Около 12:30 часа той карал колелото си по тротоара на бул. “Шести Септември " и отивал на работа на строителен обект, който се намирал на улица “Цар Калоян ". По това време жертвата му била в правосъдната палата, с цел да си извади удостоверение за съдимост.

След като завършила със справката, дамата тръгнала към площад “Съединение ". Вървейки по тротоара, тя била видяна от подсъдимия, който се движел с велосипеда.

Дамата се харесала на нарушителя, на който му се приискало, минавайки постепенно около нея с колелото, с дясната си ръка да бръкне под полата й и да я хване на голо за задните й елементи или в интимната област. По това време жена му била бременна и не му давала да прави секс с нея.

Секунди по-късно обвиненият блъснал дамата с предната гума на колелото си. От удара свидетелката била доста сюрпризирана и се обърнала надясно и обратно.

В този миг нарушителят бръкнал под роклята й, след което я хванал мощно с ръка в региона на дупето и интимните елементи. След това побързал да се отдалечи с колелото от мястото и траял по пътя за работа.

Дамата била шокирана и изплашена от случилото се, обадила се на брачна половинка си и му съобщила за случило се, а по-късно се явила във Второ районно управление (на МВР), където подала заявление и подала пояснения и описала велосипеда.

Полицаите прегледали записите от охранителни камери в региона и три дни по-късно открили подсъдимия.

Той разказал за случката, бил арестуван за 24 часа и няколко месеца по-късно – даден на съд.

Пред магистратите признал виновността си и изискал делото против него да бъде гледано по съкратената процедура. Мъжът бил с чисто правосъдно минало, съдействал на органите на досъдебното произвеждане, признал виновността си, съдът сметнал, че следва да му наложи единствено условна присъда – една година с тригодишен изпитателен период.

Присъдата предстои на обжалване и митинг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР